Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Törökországba 1,5 évessel?

Törökországba 1,5 évessel?

Figyelt kérdés

Mire figyeljek oda?

Milyen ruhákat,gyógyszereket,stb.vigyek neki?

Köszi!

2012. jún. 25. 07:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Lázcsillapító kúp, gyógyszer, orrszívó, cataflam csepp, fenistil csepp,lázmérő, orrcsepp, köptető, nálunk krupp is előfordul sajna ezért a rectodelt kúp+ ventolin de remélem nálatok ez nem játszik. A légkondit nyomatják mint állat még egy felnőtt is megfázik a repülőn és a reptéren úgyhogy hosszú ruhaszettel készülj, hogy bármikor rá tudd adni. Remélem jól sikerül a nyaralás. Én tavaly pont a légkondi miatt nem mertem elvinni a gyereket,/ mert egyből megfázott volna és krupp:(/ nagyiéknál nyaralt 1 hétig. Sokan bíráltak minket hogy otthon mertem hagyni a nagyanyjával a 2és fél évesemet, de egy baromi jót üdültünk és a gyerek is...
2012. jún. 25. 07:47
 2/7 anonim ***** válasza:

ha mindenképpen oda(utazási irodában dolgozom, 3 év alatt arab országba kisgyereket "nem endeged")

- rengeteg Normaflore, vagy Lactiv Baby

- ne mossatok fogat a vizzel, pancsi közben se kortyolja

- jégkockát se rakassatok

- olyan italt ami szörpös, vizzel oldott se igyatok

- olyan gyümit aminek nem te szeded le a héját ne egyetek

- fetőtlenítős kézizé

-szúnyogriasztó

-naptej

-világos szllős ruha, de estére pulcsi, vékony naci

- 11 és 3 között ne legyetek napon

- ne vigyétek fakultatvra, ő még nagyon nem évezné

2012. jún. 25. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!Mi bő 1hete jöttünk haza a 23 hónapos fiúnkkal Törökországból :) Én nagyon paráztam hogy fogja birni legfőképpen az utat,mert reggel fél 8kor indultunk,és este fél 7-re értünk a szállásra.Ebből a tényleges utazás 7,5 óra volt,(2 óra kocsival a reptérre,2,5óra a repülő út,bő 3óra busz út)a többi a reptéren való várakozás ugye.Szerencsére nagyon jól birta a fiam,pedig egy örökmozgó,de még csak sétlni sem kellett vele a repülőn.Mi vittünk egy kis laptopot,arra töltöttem neki zenéket klippel(a kedvenceit),meséket(azok nem érdekelték),és igy el volt.+rágcsálnivalókat,1-2könyv-játék.Még fel sem szálltunk teljesen,de már el is aludt.Visszafele 2órát aludt a repülőn,felet a buszon.Sajnos vissza nekünk éjjel 3-kor kellett indulni,de nagyon jól birta.Mindenki megdicsérte milyen ügyes,és hogy birta az egész napos utat,"kis kedvenc"lett a gépen meg a buszon mindenkinek :)

Én egy kisebb gyógyszertárat vittem,amiből természetesen semmi nem kellett....

A vizet tényleg ne igya és ti sem,viszontfogat nyugodtan moshattok vele,a kicsi azért ne.Bár a fiamnak azzal a vizzel mostam mindenét,cumisöveg,fogkefe..stb,de öbliteni ásványvizzel.Nekünk a szállodába adtak,és töltötték mindig a minibárt is,kis üveges mentes vizzel,azt itta a fiam is.A jégkockákat is ásványvizzel csinálják,tehát nyugodtan igyatok.Ők sem isszák a csapvizet.Nekünk azt mondta az idegenvezető,hogy nem azért nem isszk a csapvizet mert koszos,hanem azért,mert rengeteg ásványi anyag van benne,ami nem az ember szevezetének van kitalálva.

Ruhákbók sok body-napozó a gyerkőcnek,elég 1-2 hosszú,mert iszonyat meleg van.Mi 9-én mentünk,és 18-án jöttünk haza,és már akkor 43 fok volt nappal!!!Erős napvédőt vigyetek,főleg a picinek,mi 50 faktorossal kentünk a fiam,de igy is leégett azért....

kalapot mindenképp vigyetek,meg papucs-vizicipő,mert apró kavicsos a part és a tenger,legalábbis ahol mi voltunk.(Alanya) és fehér póló a gyerkőcnek,én pár nap után már azt adtam rá,hogy védje a kis vállát és hátát a naptól.

Hirtelen ennyi jutott eszembe,ha bármi kérdésed lenne még,szivesen válaszolok ha tudok :) Jó nyaralást nektek!!

2012. jún. 25. 14:07
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi,hogy válaszoltatok!

Mi is Alanyába megyünk,nem tudom,hogy mi lesz a repülőn és a buszon,mert 1 percig nem tud elleni,de azért készülök játékokkal.

Milyen volt a szálloda? Este nagyon hangos? Árak? Tenger?

2012. jún. 25. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
mi a Beach Club Doganay-ba voltunk ultra all inclusive ellátással,tehát semmire nem kellett költeni.Voltunk a városba,ahol ruhákat vettünk,meg ajándékokat.A tenger nagyon jó,24 fokos,a hullámok nagyok,a fiam félt is pár napig,az utolsó 2nap már ki sem lehetett szedni belőle....a fiamat szerencsére nem zavarják a hangok-zene,igy ő aludt,minket jobban,de csak éjfélig tartott mindig a zene a szálloda "kertjében",az erkélyünk arrafele nézett,azért lehetett halani,de nem volt elviselhetetetlen.Az árak olyanok mint itthon,a ruhák nagyon jó áron vannak,nagyon jó hamisitványok,(nem lehet megmondani hogy az)és 100% pamut.
2012. jún. 25. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:
a szálloda gyönyörű volt,minden kifogástalan volt.
2012. jún. 25. 15:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

2 hét múlva megyünk,már alig várom,főleg hogy ilyen jókat írtál!

2012. jún. 25. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!