Hogy lehet megoldani egy 2 évessel a volán buszon utazást?
Miért kéne aludjon? 2 óra nem a világ,hamar eltelik az idő és nézelődtök az ablakon.Lefoglalod,elveszed a figyelmét.
10 órás autóbuszos úton voltam 8 hónapossal,igaz nem állapotosa is,de nem volt semmi baj.
Utaztál már vele rövidebb úton? Ott hogy viselkedett?
Lányom is menőmanó és otthon sosem ül le, de imád buszozni, és akkor képes egy helyben ülni sokáig!
Én viszek neki játékokat, rágcsálnivalót, de általában csak nézelődik, imádja a buszokat.
Másfél órás útra megyek minden héten (CTG -re kell mennem) volánbusszal egy 21 hóssal és egy 3.5 évessel. Most legutóbb egy hely volt csak, azon ültem, ölemben mindkét gyerek, meg a táska - ja és 50 fok, légkondi sehol. Nem volt más választásom. Tudják, hogy nem lehet felállni, érzik, hogy most nagyon nem kéne felbosszantani. Jövőhéttől - ha még egyben leszek - a két 5 évesemet is vinnem kell majd, mert vége az ovinak.
39 hkm
Igaz én 1 órás úton voltam már a lányommal buszon, de ült egy helyben mellettem és nézelődött kifelé. Amúgy ő is örökmozgó, itthon alig ül le. Nem lesz baj, majd meglátod, szeretni fogja! Nem biztos, hogy el fog aludni, igaz a lányom egyszer elaludt, olyankor fogni kell, nehogy lecsússzon, de megoldható! A lábadra hajtja a fejét....
A lányom is 2 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!