Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szabad minden nap mosni...

Szabad minden nap mosni samponal egy kicsi baba fejet?

Figyelt kérdés
2 honapos a kis fiam eddig minden nap meg mostam Johnsons babyvel!

2012. júl. 19. 11:52
 1/8 anonim ***** válasza:
NEM hetente egyzser böven elég amugy sima viz
2012. júl. 19. 11:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Minek?

Nem homokozik, nem keni bele a spenótot, tök fölösleges. Ráadásul a JOhnson's erősen allergizálhat is, én nem tenném.

2012. júl. 19. 11:55
 3/8 anonim ***** válasza:
én fél éves korukig csak leöblítettem a fürdetővízzel a fejüket, igaz, inkább szőr volt a fejükön, nem volt hajnak nevezhető 1,5 éves korukig. Ja, és azt sem naponta, inkább hetente, vagy ha koszos, izzadt lett.
2012. júl. 19. 11:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak nagy a haja, a kórházban azt mondták mossam minden nap. Johnsons baby fürdető és sampont használunk mi is. Most 5 hós, én minden nap megmostam, akkor ez most baj??
2012. júl. 19. 12:08
 5/8 anonim ***** válasza:

1 éves a lányom, van haja bőven, de nem "vészes" mennyiség.

Rendszeresen járunk játszótérre, főleg homokozóba. Tanul járni egyedül, sokat esik-kel.

Én Babe samponnal mosom a haját mindennap. Semmi baja nincs tőle.

Egyébként azóta mossuk rendszeresen a haját, amióta elkezdődött a játszóteres életünk (8 hónapos kora óta).

2012. júl. 19. 12:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Lányom 10 hónapos szép hosszúhajjal áldotta meg az ég, amint kipottyant, volt hogy kihagytam egy napot, mert nem akartam samponnal mérgezni nehány hetes babámat, másnap reggelre összecsomósodott és olyan volt mint a kutya szőre, ígyhát mostan naponta samponnal, 3 hónapos korában amikor felkötöttem, akkor már nem volt rá szükség. Eddig semmi baja a sok sampon miatt, most már csak hei egyszer vagy ha nagyon koszos, beleken valamit, vagy homokba gurul :)
2012. júl. 19. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Én Bebe koszmó elleni samponnal mosom minden nap, már rég nincs koszmója, de a sampon megmaradt. Már 5 hónapos.
2012. júl. 19. 12:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 2 hónapos, nagy haja van, és én is megmosom neki Nivea Babyvel. Nem koszmós a feje. A középső fiamnál mikor kicsi volt, csak leöblítettem neki a vízzel, na neki tiszta koszmó volt a feje. Nekünk a Babé koszmó elleni sampon se vált be akkor.
2012. júl. 20. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!