Kérj kölcsön valakitől.Vagy próbálj meg spórolni rá.Szerintem ez elég fontos dolog a kicsinek..:S
24hkm
huh...mennyi idős a babád??
úgy tudom adnak anyatejet ingyen annak, aki rászorul.
Hát ha arra irányul a kérdés, h felvizezheted -e a tejed, akkor NEM! a válasz. Ez lenne a kézenfekvő megoldás, de nem szabad.
Védőnő, gydoki felé kell jelezni, és hidd el, ők nem fogják hagyni, h éhes legyen a picid!!
előzőnek és elsőnek igaza van!
ez a LEGFONTOSABB, inkább te magad egyél csak fele annyit, de a gyerek tápszerét tudd kifizetni - vagy járj utána,honnan kaphatsz ingyen. védőnővel beszéld meg.
egyáltalán, soha nincs pénzed tápszerre, vagy erre a hónapra fogyott el a tápszer, na meg a pénz?
védőnővel beszéljél, nem csak a gyógytápszert írja fel a doki, hanem bármilyet, ha még kicsi.
védőnő meg lehet tud adni pár dobozzal, én pl. leadtam neki a megmaradt cuccokat, ha valaki rászorulna a segítségre, akkor annak adja, remélem felétek is van ilyen
Tényleg, hogy érted ezt? Amit az én kicsim kap, az receptre 515 Ft, fél éves korig fel tudják írni ezt a fajtát.
Ez még olcsóbb is, mint a bolti tej, és sokkal jobb a kicsinek.
Igaz nem hipoallergén, meg nem is bukós a bébim, de egyébként nagyon szereti.
Egyébként először nekünk is olyat írtak, ami receptre volt majdnem 2000 Ft egy dobozzal, ami pár nap alatt el is fogy. Én szóltam a gyerekorvosnak, védőnőnek, hogy ezt nem bírom anyagilag, van-e olcsóbb. Persze, hogy van :), és a bébinek is bejön (szívesen issza, nem pöttyös, emésztése is oké).
Járj utána mindenképp!
Szülőktől nem tudsz kölcsönkérni?
Neten egy két oldalra ha regisztrálsz, küldenek 1-2 ingyenes tápszer mintát.
Igazából nem is értelek, nem a gyerek lenne az első, hogy mikor megjön a családi pótlék akkor abból bevásárolni neki, az neki jár!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!