na jó, azért gondoljunk már bele, ha tápira nincs pénz akkor ha elad mindent mit old meg?
mert most még csak pelus és tápi kell a babának, de nem is olyan soká meg fog nőni és nem ússza meg ennyi kiadással.
vagy tegyük fel megfázik a torka, ha azt a 2.000.-ot tápira nem tudod összekaparni akkor ki fogja kifizetni a 10.000.-15.000.Ft-os gyógyszerkészletet?
Járhatott úgy a kérdező, mint, én, hogy banknak néznek, másnak is kifizettem a számláját, és 15ezerrel lóg, egy rongyos 20ezresem maradt 1ig, ami kopkop mindjárt itt van, de akkor is...(pl elszakadt a sarum azt is pótolni kéne, hogy kényelmesen sétáljak, de arra sajnálom a pénzt), szóval azonnal ne ugorjatok neki, amíg nem láttuk a pénztárcáját.
Védőnő, családsegítő, gyerekorvos(ő biztosan tud kedvezményes a gyereknek megfelelő tápit kiírni)
Plusz ha már hozzátáplálható a baba, esetleg több étel a kicsinek a tápi helyett.
/ilyenkor teszem össze a kezem és adok hálát az égnek, hogy tudtam szoptatni, pláne egy ilyen laposgutás hónapban/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!