Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nincsen pénzem tápszerre ti...

Nincsen pénzem tápszerre ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

2012. júl. 18. 22:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenféleképpen szólnék a dokinak, hogy minél olcsóbbat írjon fel. Illetve tudom, hogy most rajtad ez nem segít, de mikor mi megkapjuk a fizut, nekem az az első, hogy bevásárolok a picinek, tápszer, pelus, popsitörlő stb. Legközelebb így csináld.
2012. júl. 19. 07:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A mi tápszerünk a Milumil HA2,nagyon drága még receptre is,2200 ft,gondold el,6 nap alatt elfogy,de muszáj ezt innia,mert én asztmás vok,inkább sporolok máson,3 éves kislányom is ezt itta.
2012. júl. 19. 08:52
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
Milumil1, 900 g-os 900 ft felírva..ez elég két hétig.Ha nem lenne rá pénzem akkor eladnám az összes felesleges dolgomat, ruhámat a neten keresztül és abból vennék tápit, egyéb esetben családsegítőtől kérnék tanácsot, segítséget.
2012. júl. 19. 12:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

na jó, azért gondoljunk már bele, ha tápira nincs pénz akkor ha elad mindent mit old meg?

mert most még csak pelus és tápi kell a babának, de nem is olyan soká meg fog nőni és nem ússza meg ennyi kiadással.

vagy tegyük fel megfázik a torka, ha azt a 2.000.-ot tápira nem tudod összekaparni akkor ki fogja kifizetni a 10.000.-15.000.Ft-os gyógyszerkészletet?

2012. júl. 19. 12:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Járhatott úgy a kérdező, mint, én, hogy banknak néznek, másnak is kifizettem a számláját, és 15ezerrel lóg, egy rongyos 20ezresem maradt 1ig, ami kopkop mindjárt itt van, de akkor is...(pl elszakadt a sarum azt is pótolni kéne, hogy kényelmesen sétáljak, de arra sajnálom a pénzt), szóval azonnal ne ugorjatok neki, amíg nem láttuk a pénztárcáját.

Védőnő, családsegítő, gyerekorvos(ő biztosan tud kedvezményes a gyereknek megfelelő tápit kiírni)

Plusz ha már hozzátáplálható a baba, esetleg több étel a kicsinek a tápi helyett.

/ilyenkor teszem össze a kezem és adok hálát az égnek, hogy tudtam szoptatni, pláne egy ilyen laposgutás hónapban/

2012. júl. 19. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!