Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos babánka lehűthetem-e...

2 hónapos babánka lehűthetem-e egy kicsit a vizet amit inni adok neki?

Figyelt kérdés
Jana babavizet szoktam neki inni adni ha szomjas, főleg ebben a nagy melegben. Nem gondoltam hogy jéghideg vizet adnék neki, de nekem is jobban esik bármit meginni, ha nem szobahőmérsékletű...főleg hogy gyakran 27 fok is van a szobában.Csak épphogy egy picit betehetem a vizet a hűtőbe, vagy túl érzékeny még ehez a torka?
2009. júl. 14. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Ezt csak akkor tudod meg, ha kipróbálod. Én nem hűtöm, hanem ízesítem. (Citrom, narancs,alma v. tea)
2009. júl. 14. 11:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha szoptatsz akkor inkább cicit adj neki. Ha szomjas elfogadja és az első hígabb,de ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag részét issza. Ha mentek valahová és nem megoldható a cici akkor is csak hűtés nélküli vizet ajánlott adni. A torkának sem jó,és ha hideget kap,a szervezete jobban fűti majd magát,izzadni is fog.
2009. júl. 14. 11:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én semmiképpen sem hűteném le! Szerintem nem szabad!
2009. júl. 14. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!