Mit szólnál, ha ezt kapnád babalátogatáskor?
Örülnék neki. Normális géppel, hozzá értő ember csinálná a fotókat. Ez teljesen más, mintha magad fényképeznéd egy egyszerű géppel.
A dm-ben állandóan van akció képelőhívásra.
Tök jó ötlet! Ne te szégyelld magad, hanem aki lehurrogott! Biztos irígy mert nem neki jutott eszébe! Minden jót!
(Egyébként anyósomtol ugyanezt kapjuk a keresztelőre és én nagyon örülök neki!)
én is örülnék, főleg, hogy évek óta egyetlen fotót sem hivattam elő, minden digitalizálva van.
Tudod, minek örülnék viszont? Ha a digitalizált képekből nézhető (pl. DVD-n, vagy TV-n) formátumot csinálna a fotós és rátenné egy DVD-re.
Én nem szeretnék ilyen nagyértékű ajándékot kapni, mert magunktól sem vennénk igénybe ilyen szolgáltatást anyagi helyzettől függetlenül. Azt nem tartom korrektnek, amit az egyik válaszoló írt, hogy akkor ne váltsuk be, ajándékozzuk el, stb., mert az a legnagyobb udvariatlanság lenne azzal szemben, aki ezt az ajándékot adja.
Ha tudod, hogy örülnének egy ilyenfajta ajándéknak, akkor add nekik nyugodtan, az előhívás tényleg nem nagy összeg, főleg, hogy állandóan akcióznak, nagyon jó árakat lehet kifogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!