Mit szólnál, ha ezt kapnád babalátogatáskor?
szerintem jobb is, mintha papíron hoznák, eldöntheted, melyiket nyomtatod és hányat, vagy egyáltalán kinyomtatod-e.
nem szokványos, de jó ajándék. az a nyomtató papír megvásárlása meg nem ver földhöz, gondolom az ajándékozók is tisztában voltak ezzel.
örülnék!
Nem kell pénzt beleölnöd, ha nem akarsz, hiszen ma már úgyis a legtöbb képet emailon küldi az ember.
előhívatsz néhányat,amelyik tetszik, a többi meg megmarad a gépen.
Tök jó ajándék,én örülnék neki!Sokkal drágább maga a fotós meg az utómunkák mint a nyomtatás!
Szerintem jó ötlet. Ha valaki eröltetésnek érzi, nem kell felhasználnia. Mivel ajándék, akár ki is dobhatja. Ha kapok egy tábla csokit, amit nem szeretek, nem tömöm magamba csak azért, mert ajándék. Továbbajándékozom vagy kidobom. Ha kapok egy üveg italt, nem iszom meg csak azért, mert kaptam. Általában a szekrényben megy tönkre.
Az ajándék attól ajándék, hogy az ember azt csinál vele, amit akar.
Egyébként jobb ajándék szerintem, mint a fenti csoki meg pia... Nekem tetszene. Plusz költséggel se feltétlenül jár, ma már az emberek kevés képet hivatnak elő, legtöbbet dvd-re írják.
Esetleg elküldenéd priviben, hogy hol lehet ilyen kupont vagy utalványt venni? Én is szívesen adnék ilyet ajándékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!