El fog múlni? 2,5 hósan éjjel mászik
akkor úgy látom rakosgatom még egy ideig. :)
ui:igen 2,5hósan kúszik magától.én is csodálkoztam.
Szia, az én fiam ahogy hazahoztuk a kórházból, első estétől vándorol az ágyábán :( Fel a tetejébe, le az aljába, megfordult a tengelye körül, stb...
Amíg pici volt feltekert törülköző hurkákból leszűkítettük az ágyát kb egy minimózesnyi területre, nem lehetett vele mit csinálni...
Kb 2-3 hónaposan vettük ki, egy időben állandóan fennakadt félúton (mert keresztbe már nem fért el rendesen), de akkor még nem volt elég ügyes, hogy kihámozza magát, most már gond nélkül pörög-forog, mindig máshol és más pózban alszik, ha bekukkantunk hozzá.
Ja és dupla rácsvédő van végig, mert a szimpla rácsvédőn is kidugta a kezét, ami beakadt...
Egyszerűen sajtkukac, ébren is, állandóan mozgásban van...
Most 7 hóapos nekünk a nehezebb periódus a forgás volt anno, amikor csak hasról hátra fordult könnyen, de hátról hasra nehezebben (legalábbis álmában), na akkor kellett állandóan forgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!