Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden éjjel arra ébredek, hogy a barátnőm "rám mászik". Valamit lehet ez ellen tenni?
Tudom, hülye kérdés, de nekem elég nagy probléma :D
Nem olyan értelemben mászik rám, hogy szexelni akar, hanem alvás közben szorosan odabújik, átölel, fejemhez dugja a fejét, ilyesmik. Elalszunk éjjel pl. kézen fogva, vagy egymástól külön (mert én nem nagyon tudok összebújva aludni), erre pár órával később, vagy hajnalban mindig arra ébredek, hogy szinte rajtam fekszik már, vagy annyira hozzám mászott hogy szinte lelök az ágyról. :D
Ezzel alapból nem lenne baj, aranyos, de ha én éjjel felébredek, akkor legalább egy óráig nem tudok visszaaludni, nem tudom miért.. de csak fetrengek, ki kell mennem wc-re, vizet inni, stb, és nem tudok elaludni, csak nagyon nehezen... És így reggel mindig fáradtan kelek.
Az a baj hogy a barátnőm nem tudatosan csinálja ezt, hanem alvás közben közeledik felém. :D Lehet ez ellen valamit tenni? Mondtam már persze neki, de ő se tud mit csinálni, hiszen alszik közben...
Még álmodban is odavan érted, én el tudnám viselni.
29f
Fu hallod, legyen ez a legkisebb problémád. :D
Biztos nem vagy elég fáradt, hogy könnyen elaludj. Csinálj elalvás előtt valami edzést, vagy akármit, hogy kimerülj, könnyebben el fogsz aludni, az biztos.
Már bocs, de: Ó TE HÜLYE! :)
Szeretetre vágyik! És ha ilyen bújós, és még ha te nem is szereted ezt a részét, akkor is tégy a kedvére!
Hidd el, jó az! :)
Mi úgy aludtunk hogy reggel barátnőmet már nem lehetett leszaggatni se rólam. De én élveztem nagyon.
Nagyon hiányzik :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!