Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden éjjel arra ébredek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden éjjel arra ébredek, hogy a barátnőm "rám mászik". Valamit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Tudom, hülye kérdés, de nekem elég nagy probléma :D

Nem olyan értelemben mászik rám, hogy szexelni akar, hanem alvás közben szorosan odabújik, átölel, fejemhez dugja a fejét, ilyesmik. Elalszunk éjjel pl. kézen fogva, vagy egymástól külön (mert én nem nagyon tudok összebújva aludni), erre pár órával később, vagy hajnalban mindig arra ébredek, hogy szinte rajtam fekszik már, vagy annyira hozzám mászott hogy szinte lelök az ágyról. :D

Ezzel alapból nem lenne baj, aranyos, de ha én éjjel felébredek, akkor legalább egy óráig nem tudok visszaaludni, nem tudom miért.. de csak fetrengek, ki kell mennem wc-re, vizet inni, stb, és nem tudok elaludni, csak nagyon nehezen... És így reggel mindig fáradtan kelek.

Az a baj hogy a barátnőm nem tudatosan csinálja ezt, hanem alvás közben közeledik felém. :D Lehet ez ellen valamit tenni? Mondtam már persze neki, de ő se tud mit csinálni, hiszen alszik közben...

2012. jún. 17. 14:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Édesanyád tudja hogy ilyen hülye vagy ekkora problémákkal?:)
2012. jún. 17. 15:05
 12/14 A kérdező kommentje:

Na jól megkaptam... :D Állítottam én, hogy ez életem legnagyobb problémája? Hogy el akarom hagyni őt ezért, vagy hogy az öngyilkosságon gondolkodom miatta? Szerintem nem. :D Nem tudtam, hogy itt csak életbevágóan fontos problémákról lehet kérdezni.

Szeretem nagyon a barátnőmet, és örülök, hogy szeret hozzámbújni - napközben is sokat ölelkezünk, simogatjuk, puszilgatjuk egymást, stb. Este lefekvés előtt sokáig összebújunk, beszélgetünk, és hétvégente (ha nem kell dolgozni) reggel is sokáig lustálkodunk összebújva. Ezt imádom.

De! Próbáljátok ki, hogy lefekszetek mondjuk éjfélkor (azért nem előbb, hogy az esti munka után még minél több időt együtt legyünk ébren, legyen idő beszélgetésre, filmre, szexre...), reggel 6-7-kor pedig minden nap kelni kell a munka miatt, de legtöbbször 6-kor. És te MINDEN nap felébredsz hajnali 2-3-kor, és egy óráig nem tudsz visszaaludni (próbáljátok ki, állítsatok be ébresztőt és legyetek ébren egy órát). Majd visszaalszol nagy nehezen 4-kor, és 6-kor kelni kell újra, munkába menni, és dolgozni este 8-ig.

Azért ez fárasztó ám, ha minden nap így megy. :)

Aki a párnát ajánlotta, köszönöm a tippet, lehet hogy kipróbáljuk. :D

2012. jún. 17. 15:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Hallod, heteken át napi 3 órát alszok, akkor én mit mondjak? :D

De még így is 2 órákat lazán összebújtunk barátnőmmel.

2012. jún. 17. 15:16
 14/14 A kérdező kommentje:

Jó elhiszem hogy szar neked, azt sem mondtam, hogy én alszom a legkevesebbet a világon. :D (És írtam én is, hogy mennyit összebújok vele, és imádom. Csak épp erre van alkalmasabb időpont is, mint a hajnali 2-3.)

Csak feltettem egy ártatlan kérdést, hogy ha esetleg valaki tippet tudna adni, hogyan oldhatnánk meg, hogy 4,5-5 óra helyett talán 6 órát aludhassak néha, az hátha megosztja. Erre már lassan bűntudatom lesz, hogy nem magamtól kelek fel minden hajnalban egy órára... :D

2012. jún. 17. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!