Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajánlanátok jó mesekönyvet?

Ajánlanátok jó mesekönyvet?

Figyelt kérdés

Még újszülött a babám, de szívesen olvasnék neki csak a hang miatt ill. sokszor jön hozzánk az unokatesóm 3 éves gyerkőce, aki szívesen hallgatja, ahogy beszélek hozzá, csak néha nem tudom mit mondjak még neki, így erre is jó lenne.

Régen volt egy olyan mesekönyv a gyerekkoromban, hogy 365 mese. Mindennapra jutott egy kis rövid, tanulságos mese. Na valami ilyen kéne, tehát kis mesék és esetleg szép illusztráció.

2012. júl. 17. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

16-17 éve kaptam kaptuk karácsonyra és meg van még!lányomnak szoktam olvasni belőle,aki most 2,5 éves,de a 10 hós fiam is szereti hallgatni. :)

Heidi a kedvencem belőle :P

2012. júl. 17. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Szutyejev meséskönyveit tudom ajánlani. Tanulságos, mókás, és a szerző illusztrációi tüneményesek.
2012. júl. 17. 20:22
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket, van is itt egy antikvárium, holnap elugrom
2012. júl. 17. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem is Szutyejev Vidám mesék a kedvencem! már új kiadásban is kapható.
2012. júl. 17. 21:52
 5/5 anonim ***** válasza:
2-es vagyok újra, nekünk is az új kiadású vidám mesék vannak meg, mint 4-esnek. A fiam tényleg nagyon szereti egy szuszra 5-6 mesét kér belőle egyszerre. Meg nekem is tetszik, olyan édes történetek vannak benne.
2012. júl. 19. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!