Ajánlanátok valami jó mesekönyvet 1 évesnek?
utolsónak.
nekem a lányom 16 hós, mi is kaptunk egy rakat Bartos Erika könyvet, ami egy kicsit sem köti még le, 1 évesen meg föképpen nem. 5 hósod még nem veszi kézbe de egy 1 évesnek olyan kell amit kézbe vehet. ez pedig nekem annál többet ér mint széttépetni egy 1 évessel. néha elövszem de nem köti le. még tuti fél év mire talán egy kicsit leköti az ilyen könyv. amúgy szuper, csak nem 1 évesnek.
Szia! Én a lányomnak a Radvány Zsuzsa és Eszes Hajnal által rajzolt mondókás, gyerekdalos leporellókat veszem , nagyon sok van, 530FT körül db-ja, imádja a rajzokat, imádja tekergetni, ami még nagyon bejött, az Szalai Borbála könyve, ebben vicces versek és egy-két hosszabb mese van, linkelek egyet-egyet.
de ebben is a képek érdeklik. Mesés könyvet sajnos nem tudok ajánlani, mert egy percig nem ül meg egy helyben.
Marék Veronika Boribon-sorozata.
1500 Ft körül van egy könyv, de nagyon aranyos történetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!