SOS sürgős segítségre lenne szükségem. Véleményt szeretnék kapni erről a tricikliről? LINK
Ha az eslő gondoltaom leírnám, engem innen törölnének.
Jészus ez gonosz leszek de képről ocsmány, ehhez még rettentő drága
Egy sima egyszerű tricikli, vagy egy mankókerekes bicaj, ha akkora a kicsi, a kettő együtt lenne ennyi, és szerintem több haszna is lenne.
Csatlakozom az előttem szólókhoz, fölösleges pénzkidobás. 6-8 ezer körül már szuper triciklit lehet kapni, elől hátul csomagtartóval, tolókarral, bár nem szülőkormányos, de az elején jól jön.
A két éves fiamnak ez van:
Olcsóbb, egyszerűbb, nekünk nagyon bevált.
Ha tologatni akarod, akkor jobb a sportkocsi:
A kettő együtt feleannyiba se kerül mint ez a csoda.
Hát tényleg nem egy csinos darab :)
Viszont! Strapabírónak látszik.
De ha már ennyit adsz érte, javaslom inkább a SmarTrike-ot, nekünk olyan van. Könnyű irányítani egy kézzel is, masszív, strapabíró és stabil. Tolókarja állítható magasságú, van eg kis táska anyukának itt:), ill. hátul csomagtartó, billenős-pattintós. Elöl pohártartó és mobiltelefon (játék, zenél)
Már előőtem összefoglalták és leírták egy páran, amit én is írnék. Amit még hozzátennék:
Az oké, hogy neked épp azért tetszik, mert nagy, de:
azt neked is tolnod kell a gyerekkel együtt, később pedig gondolom a gyerek is szeretné majd hajtani (ha bírja).
Ha ingyen adnák, nekem akkor se kéne.
Ettől vannak sokkal szebbek, csinosabbak, és olcsóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!