17hónapos kislányra mit adnátok temetésre?
A kicsiket is meghívták egy távolabbi családtag temetésére.
Urnás temetés lesz, rövid ideig tart, ezt a részét kibírnák a kicsik. Ha esetleg nyűgösködnek a templom kertjébe ki tudom vinni őket.
Viszont, mivel kicsik, nincs gyászruhájuk, a fiamat még csak csak egy sötétebb farmer és kisinggel letudom, de a lányomnak csak "harsány" ruhája van. Arra gondoltam, hogy egy halvány barnás tunika szerű kisfelső és valami aljat(esetleg egy leningset) adok rá. Ti erre mit szólnátok, ha így jelenne meg egy kisgyerek a temetésen?
A családi béke és cirkusz elkerülése végett az az opció kiesett, hogy ne menjünk, gyerekfelügyeletet se tudom megoldani:(
A fiam már volt temetésen, egy éves volt, ő még élvezettel nézte a temetőben a madarakat, hallgatta a papot és a katonai lelkészt is, amíg beszédet mondtak. Ő még nem értette, hogy az egy temetés, nem rohangált el, csendben végigülte.(dédpapa temetése)
"érti" ha valaki beteg akkor az elmegy az angyalokhoz, és ott van, azt nem kell tudja még, hogy a testet teszik el egy dobozban.
Szerintem jó a tunika. Érthető h nincs fekete ruhája egy gyereknek.
AZ lehet hogy nem értik mi történik (főleg a kicsi), de nem vinném el akkor sem. Nekem a barátnőm kislánya ennyi idős, ő ha látná a sok embert sírni, akkora sírásba kezdene...oké,nem ismerem a gyerkőceidet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!