Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 17honapos fiammal mit lehetne...

17honapos fiammal mit lehetne jatszani, olyan jatekos mondokara gondolok mind a huzz huzz engemet, csipp csipp csoka, adjatok kerlek sok otletet?

Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Tanítsd meg tapsolni!
2012. jún. 16. 13:12
 2/5 A kérdező kommentje:
nem erre gondoltam,tapsolni tud.JATEKOS MONDOKARA gondoltam irtam a peldaban mert nekem otletem nincs,ezert kertem sok otletet
2012. jún. 16. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:
kerekítő.hu,nagyon jóóóóó!!!!
2012. jún. 16. 13:22
 4/5 anonim ***** válasza:

az enyémek ezt szeretik nagyon:fogd a tenyerét a kezedbe és csináld amit mondasz.

-KEREKESET

-bÖKÖDŐSET-

-SIMÍTÓSAT

-CSATTANÓSAT meg ezt szemben ül az öledben Cicuska-Mancuska mit főztél xy-ka?Kevertem babocskát sütöttem pampuskát ide tettem odatettem utoljára mind megettem hamhamham...Elszoktuk játszani a kevergetést az ide-oda rakást a végén megfogod a kis kezét és jól megeszed:)

2012. jún. 16. 13:30
 5/5 anonim ***** válasza:

- Borsót főztem, jól meg sóztam meg is paprikáztam, ábele-bábele, HAMM.

- Töröm-töröm a mákot, dagasztom a kalácsot, keverem a kását, sütöm a pogácsát.

- Cicuska, macuska, Mit főztél, Katuska?

Kevertem babocskát, Sütöttem pampuskát,.

Ideraktam, odaraktam, Utoljára jól bekaptam.

Hamm, hamm.

Közben mutogatjátok, keress rájuk google-ba

[link]

2012. jún. 16. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!