2hónapos babám tiszta pötty lett a Johnson baba olajtól, mit csináljak vele?
Csak arra tudok tippelni hogy attol van,mert mindent ugyan ugy használunk mint eddig,ezt is használtam már neki,csak a fejére,de maradt egy kis olaj a kezemen és fürdésnél rá kentem az arcára,testére..de 1-2 napra rá meg is jelentek ezek a nagyon apró pöttyök,az arcán a szája körül pirosas is neki.
Egyébként a felső teste,és nyaka,arca olyan neki.
utolsónak:tedd össze a kezed,hogy nem lett baja babádnak tőle,én még nemigen találkoztam olyan anyukával aki ne dobta volna kukába!
Kedves Kérdező!
Én is csatlakoznék az előttem szólokhoz:a Jonsons termékeket haladéktalanul dobd a kukába ha jót akarsz babádnak és egy jó darabig csak a gyógyszertári cuccokat használd(fürdető,testápoló stb)
A fiam kb 1,5 éves koráig csak ezeket használtuk mostanába használunk DM-es cuccokat,ezek is jók de ezeket sem használnám pár hetes,hónapos babánál.
Össze is tettem,köszönöm! :)
De úgy látszik,nem mindenkinél csak a rosszat hozza elő,csak azért írtam,hogy nálunk bevált eddig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!