2hónapos babám tiszta pötty lett a Johnson baba olajtól, mit csináljak vele?
Csak arra tudok tippelni hogy attol van,mert mindent ugyan ugy használunk mint eddig,ezt is használtam már neki,csak a fejére,de maradt egy kis olaj a kezemen és fürdésnél rá kentem az arcára,testére..de 1-2 napra rá meg is jelentek ezek a nagyon apró pöttyök,az arcán a szája körül pirosas is neki.
Egyébként a felső teste,és nyaka,arca olyan neki.
Semmit ne csinálj, csak dobd ki az összes Johnson babaterméket, vagy használd el magad!
Ez az egyik legallergizálóbb termékcsalád.
Amit javasolnak, az a saját márkás DM-es, vagy a Rossmanos termékek, azok a legkevésbé rosszak.
Nekünk a DM-es cuccok váltak be a kicsinél, a nagyoknál még mindent próbáltam, de az egyik lány szinte mindentől kiütéses már, a másik pedig a Baba termékcsaládtól.:)
Hiába a sok reklám, a drága termék, ha x..ar:(
A Johnson egyedüli jó terméke az olaj-gél!!!! A fiam ekcémás,és a bőrgyógyász ajánlotta fürdés után ezzel kenni. Azóta nem jött ki rajta!
A tusfürdője viszont valóban szutyok!
Szia. Ahogy az elottem szolo irta, dobd ki mind. Az en kisfiam is tiszta potty lett mindenhol a jonhsons termekektol, meg a torlokendotol is csupa potty lett a popsija. Nagyon reklamozzak hogy ilyen jo, olyan jo, kozben egy .....!!!
Mi azota teljesen semleges termekeket hasznalunk (simple hipoallergen). Van kulon baba termekeik is, meg hintopor is.
Vagy erdemes volna visszaterned a gyogyszertari dolgokra amit a szuletese utan kaptatok.
egy kicsi off előre is bocsi!
én mostanában nem sok jót hallottam sajnos a johnsonról pedig régen azt hittem hogy az az egyik legjobb!
ha van időd olvasd el ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!