10 hónaposan szívesen eszi a mi ételünket, amit neki készítek viszont nem, mi a teendő?
Én ennyi idősen a mi ételünkből adtam neki, mert mi nem szeretjük a fűszeres ételeket.
Ha viszont ti fűszeresen esztek, akkor még a fűszerezés előtt vegyél ki neki belőle.
Akkor adj neki a tiétekből, gondolom az jobban ízlik neki mert nem annyira püré, és fűszeresebb, ízletesebb.
Olyanokat főzz, amiből ehet ő is, pl. Zöldség leveseket, borsó, zöldbab, karfiol, húslevesből burgonya répa husi.
Lecsó, töltött paprika, rakott kel, rakott karfiol, burgonya cukkinivel husival lesütve tepsiben. Főzelékek.
Inkább olyan ételeket Készíts amiben van zöldség, de eheti a paprikás csirkét tésztával, vagy pörköltet nokedlivel, fasirt burgonyapürével, de neki fontos a sok zöldség!
én ekkor úgy főztem, hogy ő is ehesse. tehát a habarásba joghurtot tettem, nem tejfölt vagy tejet. a csípős ételeket kihagytam.
ha a hozzávalókat már ismeri, akkor nem kell kóstoltatni. ha nem, akkor viszont egyenként.
10 hónaposan szerintem már nagyjából mindent kóstolt...
Kisfiam is 10 hónapos korától eszi azt mint mi, semmi baja,nagyon jó evő 21 hónapos fiú:)
Én ekkor már nem kóstoltattam külön, hiszen azért az alap dolgokat már ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!