Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálás kanállal?...

Hozzátáplálás kanállal? ötleteket kérnék

Figyelt kérdés

remekül megy cumisüvegből,szóval nem szeret-nem szeret kérdés, a kanállal való etetéskor kitolja a szájából. nem akarom cumisüvegből etetni, de kanallal nem eszik :((

(masodik gyerek, az elsovel semmi ilyen gond nem volt, ertetlenul allok a problema elott)

2012. júl. 14. 12:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekünk szerencsére nincs baj a kanállal, de a barátnőm babája is utálja. Sok próbálkozás után az ujjáról etette, és szép fokozatosan rátértek a kanálra. Náluk ez bevált, hátha nektek is sikerül így megbarátkozni az evéssel.
2012. júl. 14. 14:40
 12/13 A kérdező kommentje:

ujjazós modszer, koszonom, kiprobalom

akik azt mondtak, hogy eretlen (szerintem is), mikor probaltatok ujra? (ha nem jonne be az ujjrol eves)

(nem tervezem cumisuvegbol etetni, csak muszaj volt tudnom a kajaval van e gond, vagy a kanallal..meg egyaltalan nem is tudom, hogy szivta ki a pepet a cumisuvegbol, horpadt a buksija :D nem egeszseges)

2012. júl. 14. 18:43
 13/13 anonim ***** válasza:
1 vagyok újfent. Azt írtad, hogy az almás tököt kanalaztátok, de azt nem szereti, de a tejpépet meg igen, viszont azt cumisüvegből kapta, ha jól értem. Mi lenne, ha a tejpépet sűrűbbre csinálnád, és azt próbálnád kanállal adni? Nekünk az volt az első kanalas ételünk, előtte csak csőrös üvegből itta a fiam. Ő nem volt hajlandó elfogadni a klasszikus cumisüveget. Ha nem meg, ne erőltesd, picike még. A fiam 6,5-7 hónapos volt mikor elkezdtünk kanalazni, addig csak a vitaminokat kapta kanálból. Van még idő bőven, ne aggódj. Egyszer csak azt fogod észre venni, hogy nem tudsz elég gyorsan kanalazni, aztán, meg majd csak egyedül akarja csinálni.
2012. júl. 16. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!