Hozzátáplálás kanállal? ötleteket kérnék
Figyelt kérdés
remekül megy cumisüvegből,szóval nem szeret-nem szeret kérdés, a kanállal való etetéskor kitolja a szájából. nem akarom cumisüvegből etetni, de kanallal nem eszik :((
(masodik gyerek, az elsovel semmi ilyen gond nem volt, ertetlenul allok a problema elott)
2012. júl. 14. 12:26
11/13 anonim válasza:
Nekünk szerencsére nincs baj a kanállal, de a barátnőm babája is utálja. Sok próbálkozás után az ujjáról etette, és szép fokozatosan rátértek a kanálra. Náluk ez bevált, hátha nektek is sikerül így megbarátkozni az evéssel.
12/13 A kérdező kommentje:
ujjazós modszer, koszonom, kiprobalom
akik azt mondtak, hogy eretlen (szerintem is), mikor probaltatok ujra? (ha nem jonne be az ujjrol eves)
(nem tervezem cumisuvegbol etetni, csak muszaj volt tudnom a kajaval van e gond, vagy a kanallal..meg egyaltalan nem is tudom, hogy szivta ki a pepet a cumisuvegbol, horpadt a buksija :D nem egeszseges)
2012. júl. 14. 18:43
13/13 anonim válasza:
1 vagyok újfent. Azt írtad, hogy az almás tököt kanalaztátok, de azt nem szereti, de a tejpépet meg igen, viszont azt cumisüvegből kapta, ha jól értem. Mi lenne, ha a tejpépet sűrűbbre csinálnád, és azt próbálnád kanállal adni? Nekünk az volt az első kanalas ételünk, előtte csak csőrös üvegből itta a fiam. Ő nem volt hajlandó elfogadni a klasszikus cumisüveget. Ha nem meg, ne erőltesd, picike még. A fiam 6,5-7 hónapos volt mikor elkezdtünk kanalazni, addig csak a vitaminokat kapta kanálból. Van még idő bőven, ne aggódj. Egyszer csak azt fogod észre venni, hogy nem tudsz elég gyorsan kanalazni, aztán, meg majd csak egyedül akarja csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!