Ti hogy csináltátok/csinálnátok járni tanuló babával?
Hogy mit csináltam?????
4 hónapig vezetgettem:((((((((
És imádkoztam ,hogy végre valaki hazajöjjön és átvegye...
elhiszem:(((
Az én férjem meg reggel 7-kor megy el és este 9-kor jön...tehát akár külföldön is lehetne,mert sokra nem megyek vele:(((
Én is azt hittem nem élem túl...aztán elindult és még rosszabb lett,mert csetlett botlott és egy percre nem hagyhattam magára,mert össze vissza törte volna magát :(((
Akkor volt már jó ,amikor stabilan ment...
Vettem egy nagyon stabil lovacskás járássegítőt, azt tologatta egész nap, imádta. Na meg nekem segítség volt a kutya is (német-juhász), képes volt órákig kutyagolni a gyerek mellett és hagyni, hogy markolja a bundáját. Ha a lányom elesett, a kutya lefeküdt, megvárta, amíg újra belékapaszkodik, felállt, így felhúzta a gyereket is és mentek tovább.
A fiamnál már nem kellett ilyesmi, ő kizárólag egyedül akart próbálkozni. :-)
De a járássegítő jó ötlet lehet, csak nagyon stabilat vegyél, olyat, ami nem borul fel akkor sem, ha abba kapaszkodva áll fel a kicsi.
Az én lányom 11hónapos és kb. 1hónapja ez megy nálunk,ha jön valaki hozzánk akkor azt kézen fogja és könyörtelenül köröz vele a lakásban :)
Eleinte én is gondolkodtam járássegítőn,főleg amikor a fürdetőállványát kezdte maga előtt tolni és úgy lépegetett...
Most már egyre többet van magától 2 lábon,tehát magától áll fel és önállóan megy 6-8 lépést is akár,de ha rájön,hogy nézi valaki egyből földre huppan és "nyavalyogni" kezd,és jön,hogy fogjam a kezét és menjünk együtt,2-3 kört megyünk utána leültetem és akkor vagy keres valaki mást vagy egyedül próbálkozik :)
Szóval nem igazán van más megoldás mint vezetgetni egy darabig,bár jellemzően a szülők unják meg hamarabb :D
Babycomp!
Az felment a vezetgetés alól!
Nekem ez bevált, bele raktam, nem hisztizett, mert eljutott oda ahová akart.
1.vagyok...
igen nálunk is a babykomp lett a végső megoldás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!