Járni tanulóra ilyen kemény talput nem adnék rá. Járni tanulóra olyan kell ami teljesen puha talpú, legjobb a zokni, de ha az nem lehetséges kint akkor börtalpú, mert még úgy sem megy bokron át vagy ilyenek.
Akkor szabad normál szandit adni rá mikor már biztosan jár, alig mászik már. Ekkor is a legjobb cipök amiknek a talpát könnyen betudod hajtani, nagyon flexibilis, és a cipö sem szük. Egyébként mikor ráadsz egy olcsó merevtalpút és egy puha általában márkás cipöt szinte látod hogy melyikben megy szinte úgy mintha csak zokni lenne rajta.
Előző vagyok.Találtam neked valamit...körülnéztem mert a kis lánykám 5,5 hónapos,lassan aktuális lesz.
Fiamnak ilyen van: [link]
Ő is most tanul járni. Mi járunk vele gyógytornászhoz, tőle kérdeztük, hogy milyet vegyünk neki. Ő mondta, hogy a Siestát ajánlja, de mindenféleképpen legyen a szandinak/cipőnek magas és kemény, erős kérge. Én azért arra figyeltem, hogy a talpa hajlékony legyen, mert némelyik cipőnek tényleg elég vaskor merev talpa van. Jah és ebben a szandiban is simán totyog a fiam, pedig még egyedül ő se megy, csak ha fogjuk a kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!