Sokat vezetgettétek járni tanuló babátokat?
Első babámat egyáltalán nem vezetgettem, 14 hónaposan indult el egyedü. Másodikat se kellett, ő 10 hónaposan indult el egyedül (kislány).
Most a harmadik 1 éves és őt vezetgetem, nem is tudom miért alakult így talán mert sokat vagyunk kint a szabadban ( a nagyobbjaim ősszel és télen voltak 1 évesek így amikor kint sétáltunk az max.1-2 óra volt addig meg elvoltak babakocsiban).
Mivel sokat vagyunk kint a nagyobbak miatt és 4 kézláb nem hagyom azért mászni a legnagyobb koszban (itthon a kiskertben igen ahol tudom mi van a fűben pontosabban MI NINCS) ezért 2 lábon "járkál". Hogy mikor fog egyeüdl elindulni, hát szerintem 14 hónapos koránál előbb tuti nem.
10,5 hónaposan tette meg a lányom az első önálló lépéseit. Apától elsétált a szekrényig,majd vissza:):)
Napról napra ügyesebb volt, de én előtte nem vezegettem. 7,5 hónapos volt amikor felállt egyedül, belekapaszkodott a kanapéba, polcba és úgy lépegettt jobbra-balra. Valahogy ez náluk nem alakult ki, nyílván amikor már önállóan lépegett,és sétálni akart kinn a teraszon is, fogtam a kezét, de ezt nem mondanám vezetgetésnak, inkább sétának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!