Szülők, névadásnál azt is figyelembe vettétek, hogy mit jelent az adott név? Mennyire számít a név jelentése szerintetek?
6.vagyok
Mi rosszat írtam,ami miatt nem volt hasznos a válaszom???
Kedves 13-as válaszoló, nekem nagy kedvencem a Noémi név, ha nem ragaszkodtunk volna a magyar névhez, akkor nálam tuti játszott volna, főleg azóta szeretem, amióta az Arany embert olvastam (szóval vagy 15 éve:DD).
Szép minden név, amit felsoroltál.
Jajj, ez a pontozósdi... Szerintem itt a gyk-n senki sem pontoz azok közül, akik ténylegesen válaszolgatnak kérdésekre, csak van pár idióta, aki kizárólag pontozni jár ide. És semmi indok, hogy kit miért pontoznak, tudjátok, mint a viccben: ha van rajta sapka, akkor azért, ha nincs, akkor azért... Nekem a nevem is ki van írva, így könnyen rám szálltak, én is kaptam már lepontozást akkor is, ha ugyanazt írtam, mint előttem valaki más, akit viszont 100 százalékra értékeltek...
Szóval nyugi, nem a lepontozott válaszok rosszak, hanem a lepontozók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!