Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kismamák! A reggeli és délután...

Kismamák! A reggeli és délutáni játszóterezés mellett mikor főztök?

Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 21:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Félóra alatt pl: halrudacskák sütése krumplipürével

zöldségleves (ez lehet hogy ugyan hosszabb idő, de nem állsz ott mellette)

milánói makaróni (amíg fő a tészta, megdinszteled a húst, rádobod a paradicsompürét és kész)

És mindenféle sütőben sült hús, vagy rakott összeállítása max fél óra, amíg meg a sütőben van tudsz mást csinálni

2012. júl. 13. 14:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Vagy a főzelékek is pikk-pakk megvannak, hozzá sült virsli, vagy krinolin, vagy előre fagyaszt az ember pár szem fasírtot, amit csak ki kell sütni, ha kell.
2012. júl. 13. 14:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Pörköltet is felteszem 30-40 perc alatt, aztán hadd főjön! :) Tésztát hozzá kifőzni megint olyan, hogy csak akkor kell ott lenni, amikor kiszedi az ember. Sokszor készítünk elősütött burgonyát is, gyakran van pl mirelit szilvás gombóc... Mákos guba szintén gyorsan megvan... Csirkecombokra fűszer, be a sütőbe, mellé akár tasakos, előfőzött rizst is lehet adni... Én csak olyanokat készítek baba mellett, aminek az előkészítési ideje nem több, mint félóra, és aztán elvan magában a gázon/sütőben, amíg készre sül/fő. Ha pörköltet készítek, akkor vagy 2 napig esszük, vagy a felét lefagyasztom köv. alkalomra. Ilyen módon lehet időt spórolni, aztán majd amikor nagyobb lesz a gyermek, lehet majd hosszasan konyhatündérkedni is, bár én akkor sem tervezem... inkább egymás után 8-szor kitakarítok, kivasalok, nem a főzés a kedvencem.
2012. júl. 13. 15:10
 14/16 Kiki01 ***** válasza:
Spenótos spagetti a kedvencem, meg a zöldségekkel serpenyőben sütött apróravágott csirkehusi vagy fagyasztott zöldséggel vagy zeller-cukkinivel, vagy padlizsán-paradicsommal. Vagy hirtelensült husi rizzsel v. krumplipürével. A sütőzacsis csirkecomb-krumpli is egyszerű kaja. A halrudacskákat is szeretem én is. A kagylótésztára tett önteteket meg aztán a végtelenségig lehet variálni, a borsós-sonkás-tejszínes-bazsalikomostól kezdve a gombán és cukkinin keresztül a tejfölös-sajtosig minden jöhet. A főzelékek is nagy kedvencek, mint ahogy előttem már írták is.
2012. júl. 13. 16:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Alvásidőben szoktam. Dél és 2 óra között. Reggel még vizes a fű, nem is lehet felénk kimenni, max. boltba, sétálni.
2012. okt. 17. 20:51
 16/16 anonim ***** válasza:
reggel felkelünk, gyorsan felteszem az ebdet, közben megcsinálom a reggelit is. Reggelizünk, felöltözünk, közben ránézek az ebédre. max. 1-1,5 ó alatt kész az ebéd, ált. max. f10-re lent vagyunk. 12 körül jövünk haza. ebéd, alvás, majd uzsi és megint le a játszóra este 6-ig. utána haza, vasi, fürdés, f8-kor már mindkettő alszik :) 6-7 között kelünk.
2012. okt. 17. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!