Napközbeni alvás anyával? Részletek lent.
Igen lehet! :(
2 éves és csak velem vagy apával(ha itthon van)hajlandó napközben aludni...éjszaka szépen alszik az ágyában...
Viszont én ahelyett,hogy végezném a dolgom,ott fekszem mellette 2-3 órát,míg alszik...
és erre azért szokott rá,mert én hülye mindig lefeküdtem mellé míg kicsi volt,mert én is fáradt voltam,az éjszakai szopik miatt..
Hogy lenne ebből probléma?
Még csak nyolc hetes!
Ha erre van szüksége, akkor feküdj mellé. Ha majd nem lesz hasfájós, akkor már lehet hogy elalszik egyedül.
A szokások sohasem betonozódnak be, ahogy nő egy gyerek, úgy változik, és a szokások is változnak vele együtt.
És még csak azt sem lehet pontosan megmondani, hogy mikor lesz a váltás, mert minden babánál ez máshogy lehet.
Próbáld meg mindig letenni, és várj, hátha elalszik, ha nem, feküdj mellé. Egyik nap majd elalszik nélküled, aztán másnap megint nem, de egyre többször, és így megtanulja majd.
Egyik gyerekemet autós ülésben kellett ringatni, csak úgy aludt el. Minden nap megpróbáltam, 4 hónapos volt, mire este már a saját ágyában aludt el, és másfél éves, mire napközben is a saját ágyában aludt el (ekkor már csak egy délutáni alvása volt).
Nem szabad félni az ösztönösen jó dolgoktól, csak figyelni kell, hogy mikor és hogyan kell váltani, hogy az mindenkinek jó legyen.
Most még anya közelségére van szüksége.
1.vagyok
köszi a lepontozást...én csak leírtam hogy jártam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!