Anyukák, akik egy ágyban alszanak a babával! A napközbeni alvásokat hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Pl. együtt alszotok végig nappal is, vagy odabújtok elaltatni, aztán felkeltek. Nem alszik olyankor nyugtalanul, esetleg felébred, ha nem vagytok ott? Főleg, ahol több gyerek van, mi a helyzet ezzel?2012. júl. 6. 15:23
1/16 anonim válasza:
Azért találták ki a kiságyat,hogy a baba ott aludjon!
Sokkal egészségesebb és biztonságosabb. Akkor nem függsz tőle és csinálhatod a dolgod míg alszik!
2/16 A kérdező kommentje:
Én nem alszom vele egy ágyban, csak feltettem egy kérdést :) Azért köszönöm a kioktatást! 2 gyerekem van, és nekem baromi kényelmes, hogy külön alszanak. Hidd el, elég sokan tudjuk ám, mire való a kiságy. Ettől függetlenül sokan másképp csinálják, és érdekelt, hogy nekik ez nehézség-e, vagy nem. Ennyi.
2012. júl. 6. 15:46
4/16 A kérdező kommentje:
Semmi gond :)
2012. júl. 6. 15:48
5/16 anonim válasza:
Mondjuk én csak az éjszaka második felében alszom együtt a babával, nálunk az van, hogy teljesen simán elalszik a nagyágyon egyedül is. Egyáltalán nem alszik rosszabbul vagy ilyesmi.
6/16 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazából arra gondolok, akinek olyan szorosan kötődik, hogy anya nélkül nem is tudna elaludni...az nem lehet egyszerű.
2012. júl. 6. 16:24
7/16 anonim válasza:
Ó, a nagyobbikkal nagyon ritkán aludtunk együtt, mégsem képes nélkülem elaludni. 2 éves, és a mai napig mellé kell feküdni, úgy alszik el. Ez napi kétszer 10-15 perc, nekem nem okoz gondot. :)
8/16 A kérdező kommentje:
Mázli. Szegény barátnőnek meg ahogy elmozdult mellőle, fel is ébredt, akármilyen mélyen aludt. Az ő babája viszont egy percet se aludt nappal...
2012. júl. 6. 16:36
9/16 anonim válasza:
A nappali alvásait együtt töltjük, amíg ő alszik, én netezek, emailekre válaszolok, ha álmos vagyok, alszom én is. Az első fél órában fel tudok kelni, utána nem, mert felébred ;) Este a kiságyában alszik el, ha hajnalban ébred enni, magunk közé veszem és szopi után alszik tovább.
Nekem ez így teljesen megfelel, szívesen fekszem mellette, nem okoz gondot. Éjszakai bagoly vagyok, elég későn fekszem, nappal rám fér egy kis szundítás.
10/16 A kérdező kommentje:
És ha lesz még egy baba, hogyan oldod meg? Tényleg érdekel, nem kötekedni akarok :)
2012. júl. 6. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!