Anyukák, akik egy ágyban alszanak a babával! A napközbeni alvásokat hogy oldjátok meg?
Az 5-ös és 7-es válaszoló vagyok.
Nem tudom, hány gyereked van, és mennyi idősek, de talán tudod, hogy babakorban még nagyon változékonyak a szokások. Az, hogy valahogy megy pár hónaposan az altatás, nem jelenti azt, hogy örökre úgy is marad. :)
Írtam, hogy a nagyobbik nem alszik el nélkülem. Bizony sokat stresszeltem azon, amikor a kicsit vártuk, hogy ha már meglesz, hogyan fogom megoldani. És sikerült! Teljesen magától alakult ki rá egy számunkra kényelmes módszer: a nagynak háttal fekszem, ő megölel, és addig szoptatom a kicsit. Közben gyakran én is elszundítok. Nagyon szeretem! :)
Szóval rendszerint úgy nincs, hogy valahogy ne lenne.
Értem. Nálunk a lányom a nagyobb, nagyon aktív gyerek volt picinek, semmit sem tudtam csinálni tőle, ha ébren volt. Így azt az alvásidőt délután arra használtam, hogy utolérjem magam a házimunkában. Ráadásul mikor még hasfájós is volt az elején, akkor meg kipurcantam a fáradtságtól, és én is aludtam, amikor lehetett...
A fiam még kicsi, de nála is bevált így nekem, egyszerűen nem tudnám másképp csinálni. Amíg alszik, addig a naggyal tudunk kettesben is lenni kicsit. Ő már nem alszik délután.
Köszönöm mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!