Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, akik egy ágyban...

Anyukák, akik egy ágyban alszanak a babával! A napközbeni alvásokat hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
Pl. együtt alszotok végig nappal is, vagy odabújtok elaltatni, aztán felkeltek. Nem alszik olyankor nyugtalanul, esetleg felébred, ha nem vagytok ott? Főleg, ahol több gyerek van, mi a helyzet ezzel?

2012. júl. 6. 15:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Melléfekszek, pár perc és elalszik és kijövök.
2012. júl. 6. 17:31
 12/16 Atroposz ***** válasza:
Nappal és éjszaka velem alszik.Tudom elrontottam de olyan jò de nagyon anyás lett és csak velem alszik el.De.most probálom visszaszoktatni a kisâgyba talàn nem késő a másodikkal nem leszek ennyire engedékeny.
2012. júl. 6. 17:45
 13/16 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, gondolom nekem szólt a kérdés. Nos, nem lesz testvére, úgyhogy ilyen problémánk sem lesz.
2012. júl. 6. 19:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Az 5-ös és 7-es válaszoló vagyok.

Nem tudom, hány gyereked van, és mennyi idősek, de talán tudod, hogy babakorban még nagyon változékonyak a szokások. Az, hogy valahogy megy pár hónaposan az altatás, nem jelenti azt, hogy örökre úgy is marad. :)

Írtam, hogy a nagyobbik nem alszik el nélkülem. Bizony sokat stresszeltem azon, amikor a kicsit vártuk, hogy ha már meglesz, hogyan fogom megoldani. És sikerült! Teljesen magától alakult ki rá egy számunkra kényelmes módszer: a nagynak háttal fekszem, ő megölel, és addig szoptatom a kicsit. Közben gyakran én is elszundítok. Nagyon szeretem! :)

Szóval rendszerint úgy nincs, hogy valahogy ne lenne.

2012. júl. 6. 22:36
 15/16 anonim ***** válasza:
En is mint a 9es, nappal mellé fekszem vagy ulok, kozben netezek. Este pedig, hasonloan. Ki tudnek menni mellole, de felek, hogy leesik az agyrol... Szeretek vele aludni, persze konnyebb lenne, ha kulon lenne, de egyedul nevelem.Így felesleges lenne.
2012. júl. 6. 23:12
 16/16 A kérdező kommentje:

Értem. Nálunk a lányom a nagyobb, nagyon aktív gyerek volt picinek, semmit sem tudtam csinálni tőle, ha ébren volt. Így azt az alvásidőt délután arra használtam, hogy utolérjem magam a házimunkában. Ráadásul mikor még hasfájós is volt az elején, akkor meg kipurcantam a fáradtságtól, és én is aludtam, amikor lehetett...

A fiam még kicsi, de nála is bevált így nekem, egyszerűen nem tudnám másképp csinálni. Amíg alszik, addig a naggyal tudunk kettesben is lenni kicsit. Ő már nem alszik délután.

Köszönöm mindenkinek! :)

2012. júl. 6. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!