Miért ébred sírva minden napközbeni alvás után a nyolc és fél hónapos kisfiam már kb másfél hónapja?
Figyelt kérdés
Ez valami életkori sajátosság? Úgy értem, pszichés oka lehet? Mostanában elkezdett félni az idegen babáktól, de csak tőlük, a felnőttektől nem! Volt már ilyen "korszaka", hogy félt más babáktól, de elkezdtünk közösségbe járni (zenebölcsi, Ringató, úszás...) és megoldódott. És most nem tudom, megint mi lehet vele.2010. júl. 13. 08:19
1/5 anonim válasza:
Nem tudom sajnos a választ, de nálunk is ez van már egy hónapja, 8 hónapos a fiam. A napközbeni alvásból is sikítva ébred, van, hogy vissza lehet simogatni, de van, hogy nem, utána viszont pár perccel már mosolyog is. Reggel is, mikor hajnalban 5-6-kor ébred, akkor sírva, aztán mikor 8-9-kor ébred, meg sem hallom, mert csak kuksol ki a kiságyból. Nem tudom mi lehet velük. :o(
2/5 anonim válasza:
Az én fiam akkor ébred sírva, amikor nem alussza ki magát és még fáradt.
Nem biztos persze, hogy nálatok is ez a helyzet, de én ezt figyeltem meg.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor Ti is sajnos hasonló helyzetben vagytok. :( Hátha lesz valaki, aki tudna rá magyarázatot adni! Nagyon várom már, hogy elmúljon ez az időszak, olyan rossz nézni szegényt!
2010. júl. 13. 09:25
4/5 anonim válasza:
sajnos nem tudom megmagyarázni, de az enyém mindig sírva ébred, még ha ott állok mellette, akkor is, születése óta. 6 hónapos
5/5 anonim válasza:
az én fiam napközben mindig sírva kel.ott kell lennem mellette,simogatni,beszélgetni hozzá,ha nagyon sír,magamhoz ölelni.aztán lassan abbahagyja és mosolyog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!