2 hetes a kisfiam tápsteres sajnos mit adjak neki inni a vizet nem issza meg milyen teát csináljak?
Nem lesz baja a cukortól...az anyatej is édes.Csak nem kell túlzásba vinni.
Mecsek babyt pedig gyógyszertárban szoktam venni. Vagy drogériában. Remélem beválik. Úgy tudom, kamillát nem szabad nagyon hosszú ideig és egyfolytában adni...
Pici cukrot lehet bele tenni!
Üdv.: egy Gyermekorvos
Az én babám is felnőtt "pici cukor" nélkül. Szerintem nem kell bele. Én is kamillateát itattam vele, ha nem szoktatod a cukorhoz nem is igényli. De ha nagyon az édesszájúakra akarsz hallgatni, akkor már 1dl/fél mokkás kanál. Nekem a védőnőm ezt mondta.
(Ne haragudj, ha goromba voltam, de ez a cukros dolog nagyon felbosszant. Aztán csodálkoznak az anyukák, ha nem eszi a főzeléket, vagy nap mint nap édességért könyörög a gyerek. De amúgysem, mert lehet, hogy a tejfogait majd elhagyja, attól még lehetne azokra is vigyázni. De ez már magánvélemény...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!