Görögországba aki volt babával mire figyeljek mit vigyek pluszba ami esetleg kint nincs vagy nem tudom megvenni? Pl gondolok a pelenkára stb.
Köszi az eddigi válaszokat, gondolom, hogy van pelenka csak esetleg más márka mint amit az ember használ és megszokott.
Várok még válaszokat.
Van sok márkájú pelenka,tápszer pl van ugyanolyan mint aMilupa csakvmi más a neve..elfelejtettem de megismered a dobozárol hogy mackó van rajta! Gyógyszer mindenféle van recept nélkül is..de legelterjetteb a paracetamol tartalmú szirup babáknak(általában ezt adják) Depon-nak hivják.
Babaviz nincs! Én ajánlanám hogy bébiételt adj neki ne pedig az ételta vendéglátó egységekből (bár nem irtad mennyi idő) minden esetben forrald ki a vizet,kávézókban is kérheted ha nincs nálad hogy csinálják meg a babának!moszkitó háló..(lehet kapni kint is de feltételezem nem az áruházba visz az első utatok ahogy megérkeztek)
Én pórul jártam a bébiételekkel, mert a fiam csak az egy féle zöldségből készülteket szerette, ott meg csak olyat tudtam venni, ami vegyes. Egyiket se volt hajlandó enni! Úgyhogy alig evett 1 hétig!! :( Pitát, palacsintát, banánt evett csak.
Viszont sztem tápszert érdemes vinni, ha használtok, mert lehet, hogy nem olyan ízű ami ott van, és az nagy baj lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!