Tápszeres babátok is igény szerint eszik, vagy időre?
Nem akarnám váratni, vagy beletömni (bár igazából szinte bármikor képes enni), de így kissé kiszámíthatatlanok a napok.
Alakítottatok ki rendszert, vagy ahogy alakul?
Szerintem mindegy, hogy tápszeres vagy anyatejes a baba, egy idő után érdemes napirendet kialakítani. Jobb a babának, mamának is.
Ha másként (gyakrabban, ritkábban)nem igényli, akkor érdemes a 3 óránkénti etetést bevezetni. Ezt persze nem óramű pontossággal kell érteni, ha mondjuk 6kor van kajaidő, de 5.30kor éhes, akkor megeteted korábban, és kész.
Utolsó, nyugi, szerintem be fog állni a kelés időpontja is a babádnál, de még csak 2 hónapos! Amit leírtál, az egy tökéletes napirend egy ennyi idős babának, nagyon ügyesek vagytok:)
ELső voltam, nálunk ugyanígy indult mindkét gyerekemnél, a kicsi most 7 hónapos, a nagy 2 éves múlt. A kicsi 7.30körül, a nagy 8 körül kel, ez magától állt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!