2 hónapos babám közel 6 kiló.. nem sok ez egy kicsit? 4.28-al született. tápszeres baba igény szerint eszik
Egyáltalán nem sok. Egyébként nincs teljesen igaza az előttem irónak. Nekem meg pont az a tapasztalatom,hogy az anyatejes babák jobban híznak. Nekem mindkét fiam 2 hónaposan 8 kg volt és az egyik 3400-al a másik 3350-el született. 3 óránként ettek.
De a környezetemben is az anyatejes babák ducibbak.
De persze vannak kivételek.:)
sztem kicsit sok:S.az én kisfiam is täpszeres volt ,még most is az.most 6 honaps és 8 kilo,a doki mpndta hogy a normàlis ilyenkor a 7, 7,5 .
Probälj kialakitani egy viszonylag rendszert näla,hisz "mär" 2 honapos...én ugy csinàltam hogy probältam nneki 4 oränként adni tàpszert 160 ml-ert és ha méG nagyon éhes volt babyteät adtam neki.sztem ez a jo.most ott tartok,igaz 6 honapos lesz,hogy reggel felkel 8 fele,eszik,aztän délben utäna csicsi,majd felkel utäna adok neki turmixos banänt almäval plusz tea,és 6 fele tejet majd amikor lefekszik akkor is tejet.éjjel egyszer kel fel aztän meg reggel 8 körül.megfogja szokni,és nincs korän nälatok mostmär a szépen lassan hozzäszoktatäshoz hidd el.
Egyetértek a második válaszolóval, keresztfiam anyatejes, 2 hét alatt 1 kg-t hízott. :)
A védőnő nem mondott rá semmit, sztem addig minden oK!
Szerintem egyáltalán nem sok.Nekem most 8 hónapos a kisfiam és 10 kiló.
Kb fél éves korukra kell megduplázniuk a születési súllyukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!