Tápszeres babákat is igény szerint lehet etetni?
Szia!
Tápszeres a babám sajnos. Már 6 hósak vagyunk. Én bizonyos értelemben igény szerint etetem. A legelején sem adtam neki 2 óránál keveseb időközönként enni (ennyi az emésztés ideje - védőnőtől). Megpróbáltam kiúzni 3 óráig a kaját. A tápszer egyébként tartalmasabb (jobban telít), mint az anyatej. Szerintem csak az a baba éhezik meg a tápszer után gyorsan, aki keveset evett. Akkor pedig igény szerint kell. Ez az én tapasztalatom.
Üdv
Én igény szerint etetem, abban az értelemben, hogy mindig adok neki, amikor kéri. Ha nem kéri, akkor is megkínálom vele 3 óránként. Csak arra kell figyelni, hogy 180g/testsúly kg-nál ne nagyon egyen többet a tápból.
Volt olyan időszak, amikor az én fiam ennél jóval többre vágyott, akkor egy kicsit több vízzel kevertem össze a tápszert. Így a térfogat megvolt, mégsem etettem túl, és ő is elégedett volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!