10 hónaposan miért változhatott meg a babám?
Tapasztalatokra lennék kiváncsi.Lányom 10 hónapos.Eddig egy kis tündér volt.Viszont az utóbbi egy hétben teljesen más.Hisztizik, de egyik napról a másikra jött ez, de úgy hogy (már jár) leül és vergődik a földön.Pl: ha elveszek tőle vmit, ha nem adok oda vmit..
Nem hagyja hogy megpusziljam, ellöki a kezem ha pl simogatom.És elviselhetettlen.A foga most nem jön.Mondjuk most volt 1 hétig nyaralni az első pár nap tök jó volt de a hét másik fele óta ez megy.És itthon folytatja.
Mi lehet ez?És mit lehet ilyenkor csinálni?Hagyjam hogy hisztizzen majd úgyis abba hagyja, vagy vigasztaljam?(de attól félek hogy akkor ő fog irányitani)Nagyon akaratos lett és nem találom az okát.
Tippek?
Jajjj nee:(
de mi lehet ennek az oka, én a nyaralásra gondoltam, de akkor ha nálatok is ez van akkor már nem biztos...
mintha én írtam volna ki a kérdést! és tetőzi azzal, hogy egyik napról a másikra nem eszik. fogtam a fogára, fogtam a melegre, de most már egy hete tart. semmi pépeset, semmit, ami kanalas. semmi ami tápszerféle, nappal. vajaskenyér, májkrémes kenyér, sajt, patisszon, főtt krumpli falatokban, minden falatokban. de hát így a fene sem bírja követni mennyit evett meg tulajdonképpen. Őrület. én nem tudom, hogy meddig fog tartani, de katasztrófa. este elalszik, és éjjel felkeltem, hogy félálomban megegye a tápszert. majd hajnalban megint felkeltem, ugyanígy. másképp nem eszi meg. bezzeg a vajkrémes kenyér falatok,meg a rántotta, na az megy...
kitartást kívánok neked is! nekem rémálmok a napok mostanában:-( eddig szuperul vittem a vállalkozást mellette, és tanultam angolul, egy hete semmire sincs időm. éjfélkor még itt ülök az íróasztalnál, 5-kor meg kelnem kell hozzá. Szóval kitartás, mert nem biztos, hogy jobb lesz a dolog mostanában:-(
2. vagyok
És már mutogat, hogy ott ott és oda kell vinnem és azt kell megfognia és a papához akar átmenni és a kutyus...
:):):)
A lányom 16 hónapos és szépen játszik, majd közben gondol egyet, odarohan hozám és jól felpofoz, közben úgy nevet, hogy majd bepisil.
Kérdezem tőle, hogy miért bántasz? Erre adná a másikat.
Próbálkozik a türelmemmel, de engem nem bir kihozni a sodromból.
A szomszéd anyuka, ezután ordit a lányával és úgy rángatja, hogy majd széthull a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!