Mit csináljunk?

Figyelt kérdés
Lányom nem tud kakilni. Semmi olyat nem ettem. Mit csináljunk?
2012. júl. 10. 17:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A fülhőmérő ilyen pici korban nem mér pontosan. Én mindig hőmérőztem, a fiam olyankor abbahagyta a sírást, látszott rajta, hogy megkönnyebbül.
2012. júl. 11. 07:23
 12/22 A kérdező kommentje:
Már enni is alig akar a hiszti miatt :( . Dokihoz meg nem akarta elvinni a párom mert én nem tudom hol van itt a gyerekdoki.
2012. júl. 11. 10:03
 13/22 anonim ***** válasza:

A fülhőmérő nem jó ilyen pici korban, nem elég pontos. Jó lenne, ha beletörődnél, hogy a lázmérőt popsiban kell használni egy kisbabánál. Az oltások után is belázasodhat, plusz ugye bármikor megbetegedhet, muszáj lesz megtanulni.

Ne hagyjátok már szegényt szenvedni, amikor ilyen egyszerűen meg lehetne oldani a problémát. Minél tovább halogatod, annál rosszabb lesz neki.

2012. júl. 11. 21:44
 14/22 anonim ***** válasza:

Ja és ez nem hiszti, szenved szegény, azért sír.

Amúgy nem értem, mi az hogy nem tudod hol van a gyerekdoki? A baba születése után nem találkoztál vele? Mit csinálsz, ha valami baja lesz és muszáj lesz gyorsan orvoshoz vinni?

2012. júl. 11. 21:46
 15/22 anonim ***** válasza:
Most ez komoly kérdés? Komolyan van ilyen hogy nem tudja egy ANYUKA hogy hol van a gyerekdoki?????
2012. júl. 11. 21:54
 16/22 A kérdező kommentje:
Hát épp nem itt laktam ahol most és 1x voltam ott. Erröl ennyit
2012. júl. 11. 22:15
 17/22 A kérdező kommentje:
Mármint a gyerekdokinál
2012. júl. 11. 22:16
 18/22 anonim ***** válasza:
Hőmérő!!!!! Ne haragudj, de ez nonszensz, hogy inkább hagyod sírni, minthogy meghőmérőzd, vagy dokihoz vidd. Én addig mennék míg meg nem találom az orvost, még ha nem voltam nála akkor is. Ezen kívül nekem a védőnő mutatta meg, hogy hőmérőzzek!
2012. júl. 11. 22:27
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyen pici babád van jobban teszed ha ahhoz a körzethez tartozó gyerekdokit megkeresed ahol most laksz.Bármi történhet Isten ne adja..Szerintem mennyetek el a gyógyszertárba és vegyetek infacol cseppet.Próbáljátok ki.Etetés előtt kell adni neki belőle.
2012. júl. 11. 22:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Ja és az infacolt nem kell felíratni az orvossal.
2012. júl. 11. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!