Mit csináljunk?
Figyelt kérdés
Lányom nem tud kakilni. Semmi olyat nem ettem. Mit csináljunk?2012. júl. 10. 17:28
1/22 anonim válasza:
Ez attól függ mióta nem kakilt? És anyatejes-e? Ha anyatejes akkor az is normális, ha akár egy hétig nem kakál. Ha tápszeres akkor viszont minden nap kell, vagy legalább is minden másnap. Ha úgy veszed észre, hogy fáj a pocakja, és valószínű azért mert nem kakált akkor hőmérőzd meg. Az én fiam 2,5 hónapos koráig csak így tudott kakilni.
2/22 A kérdező kommentje:
Hajnal 1 körül kakilt utójára. Anyatejes baba és visit tegnap is visitott. A lázmérözést nem merem megcsinálni :(. Valami más ötlet? Ja és 4 hetes mult
Köszönöm a választ
2012. júl. 10. 17:39
3/22 anonim válasza:
Hát ez inkább anyatejes baba lesz, mert "semmi olyant" nem ettem. Relatív dolog ez az anyatejes babáknál, tényleg az sem baj, ha 4-5 naponként vagy hetenként kakál! De ha átod, h nyüglődik szenved, akkor érdemes tényleg hőmérőzni, vagy édeskömény teát adni, vagy írták itt m-ég- az espusmisant, azt hiszem.
4/22 anonim válasza:
Hőmérőzést meg ne úgy képzeld, h be kell nyomni a fél hőmérőt neki!! Dehogy is! Én azt szoktam (digitális) h bekenem finoman baba krémmel a "mérő" részét (a végét magyarán), és bedugom a pop-ijába- 1cmre se kell. Egyúttal én popóhőt is mérek, h nem lázas-e stb, és a kijelzőn látom, h jól van benne, mert megy felfelé 35,6ról asszem.
5/22 anonim válasza:
Fáj a hasa azért sír.Nem biztos hogy azért, mert nem tud kakilni.Inkább a levegő szorulhatott be neki.Ilyen piciknél ez gyakori sajnos.Még fejletlen az emésztőrendszerük és fájdalommal jár az emésztés, de legtöbbször sok levegőt nyelnek evés közben és bent ragad a belekben.Fektesd hanyatt a kis lábait nyomd a pocakjához felváltva.Sírni fog, de ne add fel!Puki kijön így könnyebben neki.Amúgy adhatsz neki infacol vagy espumisan cseppet is.Kitartást..
6/22 anonim válasza:
ez hasfájás lesz nem pedig székrekedés.
infacol, pocakmasszázs, nagyon nagyon sok és alapos büfiztetés, minden etetés után 20 függőleges helyzetben, majd még 20 perc pocakra fektetve és szélcső a lázmérő helyett
7/22 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy hasfájos mert erölködik is csak nem sikerül neki.
2012. júl. 10. 19:21
8/22 A kérdező kommentje:
Nyomogatjuk a lábát a pocakjához puki jön is
2012. júl. 10. 19:22
9/22 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért nem mered a hőmérőzést megcsinálni... Ha lázat kell mérni, akkor mit csinálsz?
Nem nagy ördöngősség, bekened a lázmérő végét popsikrémmel, és kb 1 centire bedugod. Nem fáj neki, az enyém sose szokott sírni tőle. Viszont eddig mindig hatásos volt, legalábbis nálunk.
10/22 A kérdező kommentje:
Lázat fülhömérövel fogjuk majd. De még nem volt lázas.
2012. júl. 11. 07:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!