Újszülött székrekedés?
Édeskömény-tea, vagy Pl. Mecsek bébi tea.
Felicitas csomagban kaptam már 2x is termékmintát belőle, szerintem Te is, azt előkeresheted.
Szia!
Nekünk az espumisan vált be! Valamiért 30perc után meghajtotta! :) Egyébként az én lányom az elejétől tápszeres, nem tudom, h ti anyatej vagy tápszer, de ha tápszeresek vagytok, akkor tudom ajánlani a Novalac IT-t! Nekünk az bevált! A mai napig adom neki napi 2× mert fellazítja a székletét! :) Most kezdtük meg nemrég a hozzátáplálást, és most is nagyon jól jön az IT! :) De még a kamilla tea is jó! Illetve a DM-ben lehet kapni 1 baba teát, nem tudom a nevét, de az is nagyon jó! :)
Utolsó vagyok!
Ha tápszeres a babád, akkor tényleg próbáld ki a fele étkezésnél a Novalac IT-t! Nekünk nagyon bevált! Utána pedig majd kikísérletezed, h mennyit kell egyen belőle! Támogatott tápszer! TB-re 1400Ft 400gramm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!