Mivel lehet megkönnyíteni anyatejes babának a székelést?
Babám eddig minden nap jó párszor kakilt, és most második napja semmi. Szemmel láthatólag mindig erőlködik, nyom, amikor ébren van, tehát zavarja. De csak a szelek távoznak.
Szélcső/hőmérőzésen kívül. A masszázst utálja, ordít tőle.
Esetleg én ihatnék valami teát? Ilyesmire gondolok, vagy másra ami nem jut eszembe és segíthetne. :o)
Köszi!
ezeket a mesterséges cuccokat is kerülném.
Amúgy csak hason alszik. :o)
Ja, és nem tudom, mennyire rossz neki, mert ordítani nem ordít, csak "tekereg" folyamatosan, és kézben van el, vagy úgy is nyivákol, folyamatosan más pozícióban kell tartani.
Most épp még álmában is nyög, mint aki présel...
Nem nagyon kell neki semmi, anyatejes babánál teljesen normális az is, ha öt napig se kakil. De ha mindenáron tenni szeretnél valamit, igyál jó erős kamillateát, az őt is meg fogja picit hajtani, átmegy a tejbe a hatóanyag.
Ha fájna a pocakja, akkor a foreveres Aloe Activator jó megoldás, testsúlykilogrammonként 1-2 cseppet adj neki. Teljesen természetes, viszont gyönyörűen használ. Nálunk abszolút bevált,soha nem kellett durvább dologhoz nyúlnom.
Üdv: 3 babós anyuka
Köszönöm Nektek!
Azt én is tudom, hogy nem baj, ha nem kakil, csak úgy látom, nagyon zavarja. És a puppantások alkalmával enyhén "megszínezi" a pelust aranysárgára, ebből gondolom, hogy kéne neki. No meg az is furcsa, hogy három héten át napi 8-10x kakilt, most meg két napja semmi.
Előtte nem hasznosította, most meg szuperül?
No mindegy.
Az infacolban tutira van mesterséges anyag, már csak a "narancs íze" miatt is. Sajnos. :o(
A mai napot amúgy eddig végig alussza, úgyhogy nagyon-nagyon azért nem szenvedhet, volt már hasfájós babám, ő non-stop üvöltött, szóval azt is ismerem.
Azt hiszem, várok még, az édesköménnyel meg talán bepróbálkozom.
:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!