Szerintetek is szemétség, hogy ilyen drága a tápszer?
En vagyok tirpak, hat akkor te mi vagy???? Eleg szomoru hogy anyuka letere ilyen bunko vagy. Nem is csoda hogy meg mindig ezen vagy kiakadva. Ugy latszik arra sem vagy kepes hogy ertelmezd normalisan mas velemenyet.
A tapszer mindenhol draga, es aranytalanul vagy sem, ha ezt eszi a babad legyen akarmilyen draga akkor is meg fogod venni. Az meg havi 47e-bol kell megelned,a te problemad, hisz valaki meg ennyibol sem megsem panaszkodik. Azt meg nem ertem miert gondolod hogy megkerdojeleznem hogy milyen anyak vagytok??? Soha nem tennek ilyet, de te biztosan tudod hogy en ilyen vagyok, na de en mar csak egy ilyen kulfoldon elo tirpak anyuka vagyok :D
ui.: gondolom zavar hogy mas kulfoldon el, nem ugy mint te ha-ha
ja, meg hozzatennem hogy aranytalanul, na de megis konyorgom receptre kapjatok, igy alig egy ezresbol megvan a tapszer, hozzateszem fogalmam sincs mennyi adag, vagy mekkora kiszereles, plusz 6 hos koraig felirja a doki, vagy akar meg tovabb es utana amugy is hozzatapit kezdi az ember es tapibol mar kevesebb fogy, ha igy nezzuk nem draga
ellenben itt kint nincs recept, nincs orvosi felugyelet, nincs semmi ellenorzes, csak szimplan megveszed, es dobozonkent 5 ezer koruli aron, (ja es kb.egy hetre eleg)
na de nem is ertem hogy egy ilyen tirpak anyuka mint en, miert is irtam egyaltalan valaszt, hisz en kulfoldon elek, igy nem lehet velemenyem
22. valaszolonak.
Teljesen igazad van.
Meg ezt leirnam es tobbet nem foglalkozom ezzel. Sokan azt hiszik hogy ha valaki kulfoldre koltozik akkor mar milliomos es idekint nagylabon el. Teny nem elunk rosszul, sot, jobban mint otthon, de ugyanugy vannak szamlak is itt, es ugyanugy fizetunk adokat, mindent. Nem kell azt hinni hogy itt kolbaszbol van a kerites.
A 22. valaszoloval egyetertek hogy igen is, vannak olyan csaladok, jelenleg kozeli ismerosomek is sajnos ilyenek, hogy a nagy semmire bevallaltak a babat, es most hogy elapadt a teje, nincs penz tapszerre inkabb adnak az 1 honapos babanak tejet vizzel. Na en erre gondoltam, hogy ha valaki babat tervez ezt is bele kell kalkulalni, hisz nem a levegobol taplalkozik a baba.
Annak az anyukanak aki azt irta hogy tirpak- annak csak annyit uzennek hogy tovabbi szep napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!