Szerintetek is szemétség, hogy ilyen drága a tápszer?
Szemétség. A mienk 1 hónapos kora óta Milumil PREGOMIN-t kap. Emelt támogatással 1 doboz (450 gr) 380 Ft-ba kerül. Beszélj a gyermekorvossal, a mienk minden további nélkül felírta.
Már minden drága. A nem kötelező oltások, a gyógyszerek ha beteg a gyerek, a hús, a tejtermékek....
Vègülis azért adják a Gyest, családi pótlékot, hogy abból finanszírozd.
Nálunk is felírta a gyerekorvos vizsgálat nélkül a Pregomint, így olcsón megússzuk a dolgot.Apa laktózérzékeny, a babának nyálkás volt a hasmenése, és ezért.Ezt bárki mondhatja:)
Mondjuk nálunk ez pont igaz sajna, de meg lehet játszani.
Mi már nagyon sokféle tápszert használtunk. Az 500 Ft-os tól a 3500 Ft-ig.
Ha olyan a gyerekorvos meg lehet vele beszélni, hogy írjon olcsóbb tápszert! Föleg 6 hónapos kor után, és ha egyébként nincs baja.
Az én babám a HUMANA BABY FIT PLUS-t eszi. Fincsi banános, és receptre íratva 650 Ft körül van! Ja! És nem refluxos a kicsim. Csak rendes a drnőnk! ;-)
Sziasztok.
Hat most lepontozhattok, megszolhattok nem erdekel. De oruljetek neki hogy csak ennyibe kerulnek es hogy orvos irja fel. En Angliaban elek, es itt nem orvos irja fel, sot szerinte teljesen mindegy hogy mit eszik a gyerek.
Es itt a legolcsobb tapi is 4 ezer korul van. Ja es akarmelyik drogeriaban, tescoban meg tudod venni. En cserelnek veletek, hisz itt probalgatni kell hogy melyik valik be. A doki nagyivben tesz ra hogy milyet adsz. Miutan elapadt a tejem, nekem kellett magamtol kitalalni hogy melyik tapszert is adjam.
Igy szerint meg ha draga is otthon, legalabb orvosi ellenorzes mellett kapja a babatok.
Ja es nem panaszkodasbol irtam ezt le, csak azert hogy vannak rosszabb helyek es arak is tapszer ugyileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!