Mennyire lakik jól egy 5.5 hónapos baba 180 ml gyümivel, vagy zöldséggel?
Figyelt kérdés
Anyatejes, négyszer szopizik egy nap, és kétszer eszik gyümit, vagy zöldséget. Két hete kezdtük a hozzátáplálást. Reggel 8 szopi, 10-11 körül gyümi, 1 körül szopi, aztán 3-kor zöldség, 5-kor szopi, és 9-kor szopi. Helyettesítsem a délutáni szopit a zöldséggel, vagy jó így?2009. júl. 11. 12:25
1/3 anonim válasza:
ha ki akarsz váltani még 1 étkezést, akkor adhatsz akkor is szilárdat. a 180 elég neki szerintem.
2/3 A kérdező kommentje:
Elég könnyen megeszi, nem tudom mennyit enne még ha adnék neki. Eddig 4 óránként evett ötször, most meg nagyon besűrűsödött. 2 óránként eszik vmit, hogy lehetne ezt átrendezni?
2009. júl. 11. 12:37
3/3 anonim válasza:
az én fiam igaz tápszert evett, de én így csináltam:
felkeléskor kapott tápszert
10óraira, az kb 3 órával később volt, evett gyümit. üvegeset, a korának megfelelőt adtam. szóval ennek a kiszerelése változó volt, de olyan 150 mili min.
aztán ebédelt, akkor üveges főzit. ez is kornak megfelelő, olyan 180-200 gramm.
uzsira evett tejpépet
és vacsira megint tápszert.
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!