Ma mennem kell ultrahangra a kislányommal (2 hónapos). Hogyan vigyem? Bővebben lent.
Kend be naptejjel.
Bár kenguruba nem tenném (nem tartom egészségesnek).
Kérj meg valakit, hogy segítsen fel titeket a buszra a babakocsival.
Kenguru nagyon jó!!
Kend be naptejjel, feltétlenül! Én méga 3 évesemet is kenem állandóan, ha lemegyünk, akár csak 10 percre is!
Hordozót nem ajánlom, mert 1. nehéz cipelni 2. Hova teszed a buszon, ha nem adják át a helyet, végig tartod? (amire van sajnos esély)
Hát én egyszer megpróbáltam a buszt, alig tudtam feltenni, és nekem a pici mellé még van egy másfél éves is. Így én azóta nem buszozok, ha nem tudom autóval megoldani, vagy nem tud senki elkísérni, én bizony taxit hívok.
Ja a kenguruban szerintem nem fogja jól érezni magát egyikőtök sem.
Taxiban ott az a szuper kis klíma, utána ha kiszálltok, tuti megfázik a 2 hónaposod. Ráadásul nagyon drága. Beizzad a kenguruba...Ajjajaj.....Babakocsiba, ruhába is beizzadnak ilyenkor a babák....még a a nagyobbak is....
30as elég, bőven kenj rá.
Nekem sincs jogsim, én is mindenhova magammal viszem őket (2 gyerkőc), a muszáj nagy úr....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!