Vannak itt Mohácsi anyukák? Unatkozunk a kislányommal!
Figyelt kérdés
Szívesen ismerkednénk babás anyukákkal akik szintén Mohácson laknak és unatkoznak..Másfél éves kislányom van :) Várom a válaszokat!2012. ápr. 25. 10:21
2/4 anonim válasza:
Mohácson nincs játszótér?
ott a legjobb ismerkedni.....
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én is mohácsi vagyok, 2 hónapos kisfiam van. Ugyan én nem unatkozom, a babám elég rendesen kitölti a napjaimat (és éjszakáimat), de azért néha van időm netezni :)
4/4 A kérdező kommentje:
Szia!
Azt hiszem helyesbítenem kell!!Egyhangúan telnek a napjaink...Szeretném ha a kislányom nem csak velem lenne egésznap hanem babákkal gyerekkel is találkozna..
Játszótér van itt ahol mi lakunk,de rajtunk kivűl senki sincs lenn...a város meg messze van és a kisasszony nem szereti a babakocsit...
Unalmasan--> Gondolom a Manóm is unja már hogy mindennap ugyan azokat csináljuk...Persze nekem is teljesen kitölti a napjaimat a vele való foglalkozás..egy kis társaságra vágynánk...
Ti merre laktok Mohácson? :)
2012. ápr. 26. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!