Ez igaz lehet vagy kamu? Ti elhinnétek?
enyém 7 hónaposan csinálta ezeket. emeletes házban lakunk, akkor a földszintről felmászott az emeletre, le is van kamerázva, el tudom küldeni :D
vannak ilyen gyerekek, nem hiszem, hogy kamuzna, miért tenné?
enyém 1 évesen már le-föl lépcsőzött 2 lábon, persze kapaszkodott a rácsba :)
igaz, hogy sokat jártunk orvoshoz mert a kis lába elgörbül, de mostanra szépen helyrejött.
egyébként soha nem ültettük, állítottuk, nem kompozott, nem volt semmi olyan ami gyorsította volna a mozgásfejlődését, egyszerűen csak 2 hónapos korától a földön volt hason, gondolom ez ösztönözhette. 5 hónaposan kúszott, 5,5 hónaposan már mászott és felült egyedül mászásból
A fiam 7 honaposan alldogalt, ekkor mar tudott ulni es maszni is.De csak egy evesen indult el es most 1,5 evesen ket szot tud mondanni a tobbit halandzsazza.En elhiszem.
Azt is elhiszem, hogy az ismerosom kislanya 8 honaposan mondta inta-ainta es hasonlokat, mert hallottam es mutatta amirol beszel.
Nem biztos, hogy elhinném, ha nem láttam volna én is a saját fiamat szinte ugyanezeket végigcsinálni. 5,5 hónaposan már magától fel tudott ülni, kapaszkodás nélkül ült, mászott (a kúszást kihagyta), pont 6 hónaposan állt fel először, nem sokkal később kapaszkodva lépegetett. 7 hónap körül volt, mikor egy ismerősöméknél nekiindult a lépcsőnek, ami azért sikerült neki, mert alacsony lépcsőfokok voltak. 9 hónaposan tette meg az első lépéseit, 10 hónaposan már szépen járt, addigra szinte teljesen elhagyta a mászást is.
Tudom, hogy nem ez az átlagos mozgásfejlődés, és biztos vagyok benne, hogy valami másban majd később fog érni, de egyáltalán nem hihetetlen, hogy egy 6,5 hónapos baba megcsinálja, amiket leírtál.
A barátnőm kisfia is felállt 6 hónaposan.
A gyerekek nem egyformán fejlődnek.
Tény, hogy hihetetlen a sztori, de előfordulhat ilyen.
Én hajlamos vagyok elhinni, amit mondanak nekem. Amíg az illető át nem vág, addig elhiszem, amit mond, maximum esetleg arra gondolok, hogy kicsit "kiszínezi" a sztorit, hogy izgalmasabb legyen.:))) Azért bízom ennyire első körön, mert utálom a hazugságot és a képmutatást, és mivel nem csapok be senkit, másról is ezt feltételezem.:)
De a kérdésedre válaszolva: ha anyuka engem még nem vert át, ha megbízhatónak ismerem, akkor igen, elhiszem. Két gyerekem van, pedagógus volnék, és láttam már meglepő teljesítményeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!