Ti is voltatok már így, vagy esetleg most?
Zombitárs :) Aranyos!
Én is így vagyok nyugi.
Kávén élnék, ha lehetne, de a szoptatás miatt csak reggel iszom.
Ha bedőlök, akkor bedőlök a francba.
Hát majdnem 40 fok van, én panelben lakom.
Annyi segítségem van, hogy Anyám át szokott jönni főzni, heti 3x kb. A többit megcsinálom nyögvenyelősen.
A férjem közölte, hogy tisztel, nekem ennyi elég :D
Alig várom a kellemes hűvös időt.
Most egyszerre folyik a tejem, meg az izzadság rólam, napi többször tusolok, hogy el tudjam magam viselni :S
Kitartás 6x
Minden jót!
Első vagyok.
Akkor talán a nagymozgások tanulása, gyakorlása ébreszti őt fel. Nekünk sem mindig vált be a fájdalomcsillapító. Sajna túl kell élni ezt az időt is. Kitartás! Kérj egy kis segítséget ha tudsz valamelyik családtagtól, barátnőtöl. Néha vigyék el sétálni a babát vagy menjetek strandra együtt.
Ne vádold magad! Íme a válasz:
18 hónaposommal vagyok itthon, plusz az iskolás tesójával, akinek most minden nap főzök is! Férjem szerint nem is vagyok teljesen tiszta, mert a minap is elkezdtem palacsintát sütni fél délben a 35 fokos konyhában...:))) De úgy örültek neki, és jóízűen ették. Mondjuk aznap már nem nagyon kellett hozzám szólni, mert "harapásra állt a szám", mire bejöttem a konyhából a 30 fokos szobába..:D
Ja és miért is ne, a pirinyóm most esett át a 3 napos láz fertőzésen, a többit el sem mesélem... Én totál KO vagyok!
Én szintén zombitárs vagyok :-(
Az én fiam is 7,5 hós és már vagy 1,5 hete ordít egész éjszaka...
Ha 1x-1x Nurofent adok neki éjszaka mert már totál ki van ő is és mi is a párommal,akkor viszont jól alszik,úgyhogy lehet,hogy a foga is közrejátszik...
Ma,hogy a párom itthon volt 10:30-ig aludtam ÉN,aki minden nap 6-kor kel és rettentően rosszul éreztem magam,a ház is szaladt...
Panelba lakunk,el sem lehet viselni itt bent ezt az időt...
Azontúl hulla fáradt vagyok,nyűgös és lusta is sajnos:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!