6 hós körüli babával voltatok a Balatonon? Esetleg elmennétek külföldre? (Románia)?
Szia!
Az én kislányom épp 6 hónapos volt, mikor elindultunk Erdélybe. Semmi gond nem volt, azt út java-részét átaludta (kb. 12 óra az út) csak sűrűbben kellett megállnunk az etetések miatt. Bátorság, azért mert kisbabánk van, még nem kell bezárkózni. Nem tudom merre felé mentek, de ha Erdély a cél, akkor nyugodt lehetsz, épp olyan könnyű eligazodni, mntha itthon lennél. Értem ezt arra, hogy szinte mindenhol Magyar szót hallasz. Mi Csíkszeredán szorultunk orvosi segítségre, semmi gond nélkül megoldottuk a problémát. A helyi kórház ügyeletén készségesen elláttak minket. A lányom már nagy, 8 éves, de tavaly szintén megbetegedett, és egy helyi háziorvoshoz mentünk. Nagyon kedves volt, gyógyszert is írt, persze egy kis pénzt is adtunk neki..Szóval csak rajtatok múlik, hogy belevágtok-e ! Jó nyaralást! :-)
Mi a jövőhéten megyünk a Balcsira, akkor lesz 6 hós a babám. Már alig várom :)
Ha meleg lesz a víz, akkor én beleviszem (babaúszunk, imád pancsolni a nagy vízben). Persze nem fejtetőig, de mondjuk derékig. Ha az idő nem engedi neki, akkor marad a kiscsónak amig mi lubickolunk.
Külföldre nem vinném.
Tavaly 7 hónapos volt a kisfiam amikor voltunk a Balatonon. A vízbe sajnos nem lehetett bevinni, mert ordított, de gumicsónakba fektettük és úgy úszkáltunk vele.
Arra készülj, hogy egy ekkora babával teljesen más nyaralni, mint kettesben. Ugyan olyan szolgálatban leszel egész nap. Az lenne a legjobb, ha valamelyik nagyszülő is elmenne veletek, akkor te is tudnál pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!