Ma lettünk 3 hetesek. Ha jó idő van vasárnap mehetünk már a Balcsira? Persze még nem fürdeni, csak kikapcsolódni. Nem korai ez még?
Menjetek nyugodtan,ha jó idő lesz.
Fényédőt, naptejet vigyetek magatokkal, meg persze ami a babának kell.
Jó szórakozást.
Ugyan....6 hét pihenő! Ki tudja ez megtenni? Én legalábbis nem tudtam, hazajövetel után másnap én már takarítottam, főztem.
De mondjuk egy 3 hetes kisbabával még én sem mennék hosszabb útra, max a környéken sétálni, stb.
Szia!
Mi, mikor 3 hetes volt a lányunk Keszthelyre mentünk városnapjára, Keszthely tőlünk 30-40 km-re van.
Kb 6 hetes volt, mikor strandon voltunk vele, persze nem pancsoltunk, csak "napoztunk" egyet. Jót aludt az árnyékban:) A lényeg, hogy vigyél naptejet.
Én sajna nem tehettem meg,hogy 6 hétig pihenjek, 5 napos volt a kisfiam, mikor a nagylányt már iskolába kellett vinni.
Férj melózik, szülők távol.Segitség semmi.
Nem lett semmi baja, a hordiban szépen textilpelussal letakarva végigaludta az egészet.
Egyébként ha nem a napon süttetik semmi baja nem lesz.
Gratula!
Ragadjanak benn a lakásba,mert gyerekük született.
Ez nem büntetés, hanem öröm, és börtönbe sem kell zárkózniuk.
Nah ezek tuti olyan teszetosza anyucik, akik még az autóba is hátra ülnek, mert a gyerek ott van, hát neveljetek anyámasszonykatonáját, ugyis van már elég ebbe az országba,szegény gyerekek.
Menjetek el nyugodtan, ennyi nektek is jár, a baba végigalussza az egészet és kimozdultok
Én biztos nem mennék a helyedben, de te tudod.
Szerintem egy nyarat kibírsz a balaton nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!