Te otthon mernéd hagyni 5-10 percre a pár hónapos gyerekedet amíg biztosan alszik hogy átmenj a szomszédba?
A kert ami nálunk egy darab semmi, az egy más eset, meg a kapu is, ami két lépés, bármi csipog-sír hallatszik, fél pillanat alatt a gyerekszobában vagyok. tehát úgy 5percre, amíg kimegyek a postáért, vagy galád módon kiültem a jóidőkben olvasni, amíg a gyerekek aludtak vannak, és voltak. De az az 5perc, ami azt jelenti, hogy el a boltig és vissza. Ne a gyerekekkel legyen baj, valaki véletlen elcsap az úton, kutyának se tűnik majd fel, hogy gyerekem van, vagy nincs velük valaki... Jó félnapot egyedül a két kicsi:(
Tehát ki az utcára 5percre sem mennék, ha a gyerekem alszik, de hallótávolságban-látó távolságban "magára hagyom", nem ülök az ágya mellett, szőnyege mellett.
"Azért utolsó fél percig sírva bepánikolt na ne essünk már túlzásba,"
Minden túlzás nélkül írtam! Ha nem hiszed el, az a te bajod. Én tudom, hogy így volt, te nem. Szerintem kettőnk közül én jobban ismerem a saját gyerekemet, ill én tudom, hogy mi történt akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!