Te otthon mernéd hagyni 5-10 percre a pár hónapos gyerekedet amíg biztosan alszik hogy átmenj a szomszédba?
14:27 vagyok
Itt hallhattad,itt kérdeztem hogy mit tehetnénk.
A vége az lett,hogy miután a főnökség kirugással megfenyegette,otthon hagyta a gyereket.Ekkor gyámügynek szóltunk,de azok mindig ugy mentek ki,hogy az anyát felhivva hogy mennek körülményeket nézni.Amik persze jók voltak,hisz nem azzal volt a baj,hanem a magárahagyással.Nemtudom mennyit kaphatott a gyámügyes hogy nem lett belőle semmi.
Szerencsére felvették bölcsibe,igy most ott van reggel 7től este 6ig,lassan másfél éves.
nehéz megválaszolni, mert ennyi erővel (amiket írtatok) tényleg se a spejzbe se wc-re nem mehetnék ki, főleg ha mondjuk még a mosógép is zúg, mert ott már nem hallom a gyereket. Meg a teraszra se teregetni, vagy az udvart rendberakni, stb...
így aztán lehet folyamatosan rettegni meg pánikolni.
Amikor pár hónapos volt, ritkán pár percre kimentem, de soha nem hosszabb időre, és mindig vittem a bébiőrt.
Amióta viszont mindig nyugisan ébred, és játszik még alvás után a kiságyban, azóta kimegyek pl udvart rendezgetni.
Most pl itt ülök a szomszéd szobában, de ha rászállna egy bogár, és megcsípné, amitől megbetegedne, akkor ugyan mit tehetnék??? Most menjek át, és lessem ahogy alszik, nehogy egy fertőzött szúnyog rászálljon?
Persze felelőtlenségeket én sem csinálok (kocsiban hagyás és hasonlók)!
Aki azt írja, hogy soha nem hagyja egyedül, azoktól kérdezem, hogy ha mondjuk a postás akkor jön, amikor alszik a gyerek, mit csinál?
Én még a szemetet sem merem levinni. Nem csak azért mert vele történhet valami, hanem mert velem is történhet.
Nagymamám mesélte, hogy anyukámra az anyósa vigyázott. Szépen kikötözte a járóka rácsához ültetve, jó szorosan, mert akkoriban ez volt a szokás és elment boltba. Mire hazaért úgy találta ott, hogy lógott a feje. Nagyon megijedt, mert azt hitte, hogy megfulladt, de szerencsére csak elaludt.
Ha a postás jön,akkor ajtóig jön,hallótávolságon belül van a gyerek.
82%-os 13:59-es vagyok,irtam hogy nem tudtok olyan irni amiért otthagynám bárhol
De mi a francért lett lepontozva aki nem hagyja ott úton útfélen a gyereket???
"Akkor is félre nyelhet amikor éjszaka a saját szobájában alszik te meg a sajátodban"
Ezért van a légzésfigyelő,ami csipog ha baj van.
De csipoghat szerencsétlen ha én kilométerrel arrébb vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!