Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Te otthon mernéd hagyni 5-10...

Te otthon mernéd hagyni 5-10 percre a pár hónapos gyerekedet amíg biztosan alszik hogy átmenj a szomszédba?

Figyelt kérdés
Én nem! És úgy érzem, hogy ez valamiféle protokoll, hogy pici gyereket nem hagyunk otthon egyedül még akkor sem ha biztonságban van. Ki hogy van ezzel? Van aki otthon meri hagyni?
2012. júl. 6. 13:52
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
83%
vagy felfogod a gyereket és viszed,max felkel és nyűgös lesz,de inkább nyűgös gyerek mint halott...
2012. júl. 6. 14:33
 22/37 anonim ***** válasza:
86%
Ezt a munka közben hol otthon, hol kocsiban hagyott sztorit hallottam már, nem tudom hogy ugyanarról beszélünk e. Ott anyuka a szünetekben szaladgál megetetni, és utána simán kint hagyta a kocsiban, vagy otthon. Nem tudom mi lett a vége.
2012. júl. 6. 14:34
 23/37 anonim ***** válasza:
86%

14:27 vagyok

Itt hallhattad,itt kérdeztem hogy mit tehetnénk.

A vége az lett,hogy miután a főnökség kirugással megfenyegette,otthon hagyta a gyereket.Ekkor gyámügynek szóltunk,de azok mindig ugy mentek ki,hogy az anyát felhivva hogy mennek körülményeket nézni.Amik persze jók voltak,hisz nem azzal volt a baj,hanem a magárahagyással.Nemtudom mennyit kaphatott a gyámügyes hogy nem lett belőle semmi.

Szerencsére felvették bölcsibe,igy most ott van reggel 7től este 6ig,lassan másfél éves.

2012. júl. 6. 14:40
 24/37 anonim ***** válasza:
85%

nehéz megválaszolni, mert ennyi erővel (amiket írtatok) tényleg se a spejzbe se wc-re nem mehetnék ki, főleg ha mondjuk még a mosógép is zúg, mert ott már nem hallom a gyereket. Meg a teraszra se teregetni, vagy az udvart rendberakni, stb...

így aztán lehet folyamatosan rettegni meg pánikolni.

Amikor pár hónapos volt, ritkán pár percre kimentem, de soha nem hosszabb időre, és mindig vittem a bébiőrt.

Amióta viszont mindig nyugisan ébred, és játszik még alvás után a kiságyban, azóta kimegyek pl udvart rendezgetni.

Most pl itt ülök a szomszéd szobában, de ha rászállna egy bogár, és megcsípné, amitől megbetegedne, akkor ugyan mit tehetnék??? Most menjek át, és lessem ahogy alszik, nehogy egy fertőzött szúnyog rászálljon?

Persze felelőtlenségeket én sem csinálok (kocsiban hagyás és hasonlók)!

Aki azt írja, hogy soha nem hagyja egyedül, azoktól kérdezem, hogy ha mondjuk a postás akkor jön, amikor alszik a gyerek, mit csinál?

2012. júl. 6. 14:50
 25/37 anonim ***** válasza:
83%

Én még a szemetet sem merem levinni. Nem csak azért mert vele történhet valami, hanem mert velem is történhet.

Nagymamám mesélte, hogy anyukámra az anyósa vigyázott. Szépen kikötözte a járóka rácsához ültetve, jó szorosan, mert akkoriban ez volt a szokás és elment boltba. Mire hazaért úgy találta ott, hogy lógott a feje. Nagyon megijedt, mert azt hitte, hogy megfulladt, de szerencsére csak elaludt.

2012. júl. 6. 15:03
 26/37 anonim ***** válasza:
67%

Ha a postás jön,akkor ajtóig jön,hallótávolságon belül van a gyerek.

82%-os 13:59-es vagyok,irtam hogy nem tudtok olyan irni amiért otthagynám bárhol

De mi a francért lett lepontozva aki nem hagyja ott úton útfélen a gyereket???

2012. júl. 6. 15:04
 27/37 anonim ***** válasza:
Akkor is félre nyelhet amikor éjszaka a saját szobájában alszik te meg a sajátodban.Én sem hagynám otthon ,kocsiban egy percre sem őket.De kimegyek a kukáért,leseprem a járdát kint.Időnként behallgatózok.Ne mondja már senki hogy ott ül a gyerek mellett amikor alszik.Egy ismerősöm úgy vitte az oviba a nagyobbat amikor a kicsi még aludt otthon közbe a boltba is beugrott.Nagyon sietett mindig de fura volt nekem hogy meri megtenni.
2012. júl. 6. 15:05
 28/37 anonim ***** válasza:
73%

"Akkor is félre nyelhet amikor éjszaka a saját szobájában alszik te meg a sajátodban"

Ezért van a légzésfigyelő,ami csipog ha baj van.

De csipoghat szerencsétlen ha én kilométerrel arrébb vagyok...

2012. júl. 6. 15:10
 29/37 anonim ***** válasza:
83%
Nem ülök felette amíg alszik, de van légzésfigyelő, bébiőr. A konyhában teszek veszek, kimosok, teregetek, de ezek mind hallótávolságon belül vannak. Ha jön a postás, az ajtóig ha kimegyek hallom a gyereket.
2012. júl. 6. 15:30
 30/37 anonim ***** válasza:
76%
Én ha a kapuig kimegyek nem hallom a gyereket, vagy ha zúg a szagelszívó akkor sem hallom. Bébiőrt napközben sosem használjuk, este szoktuk, ha kimegyünk pl bográcsozni. Légzésfigyelőt sem használunk már, mivel elmúlt 1 éves. A 24-es válaszoló véleményét osztom. Nem szoktam felelőtlenül magára hagyni, de simán kiszaladok teregetni. A házon és kerten kívül viszont nem mennék, pl a szomszédba nem ugornék át. Kocsiban egyedül még akkor sem hagynám ha nincs nagy meleg, inkább felébresztem.
2012. júl. 6. 15:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!